Hvordan Fargelegge Roser

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fargelegge Roser
Hvordan Fargelegge Roser

Video: Hvordan Fargelegge Roser

Video: Hvordan Fargelegge Roser
Video: Hvordan kandisere roser 2024, April
Anonim

Det er vanskelig å motstå en bukett med de mest delikate rosene. Og hvis blomstene har en ufattelig lys farge, vil buketten lett overraske selv den mest sofistikerte kjenneren av sjeldne varianter av roser.

Hvordan fargelegge roser
Hvordan fargelegge roser

Det er nødvendig

  • - Hvite roser
  • - fargestoffer på maten
  • - glass med vann

Bruksanvisning

Trinn 1

Tilbered matfarger for nyanser av rosene du vil få. Det kan være blå, grønn, gul, oransje og til og med svart. Oppløs hver pakke maling i et eget glass vann. Husk at jo høyere konsentrasjonen av fargeløsningen er, desto lysere blir rosen.

Steg 2

Beskjær friske hvite roser ved å kutte av stammen med en skarp kniv eller saks. Takket være dette absorberes fargestoffpigmentet raskere og bedre i blomsten.

Trinn 3

Legg hver rose i en egen vase og la stå i 10 timer. Unngå trekk, intens varme eller omvendt kaldt i et rom med blomster.

Trinn 4

Du kan prøve å gjøre blomstene ujevne. For å gjøre dette, hold rosen i 2-3 timer i et glass med ett fargestoff, og flytt den deretter til en annen. På denne måten kan du oppnå uvanlige sjeldne kombinasjoner av nyanser.

Trinn 5

Flerfargede kronblader er litt vanskeligere å lage, men mulig. Det er nødvendig å dele stammen av rosen i 3 eller 4 deler ved å dele den med en kniv. Hver del av stammen må plasseres i en beholder med et fargestoff av en viss farge. Det vanskeligste er å finne en praktisk tallerken slik at du kan skille stammen uten å knekke den.

Trinn 6

En bukett tilberedt på denne måten vil vise seg å være veldig uvanlig og utrolig attraktiv.

Anbefalt: