Hvordan Lage Et Hjerte Av Ballonger Med Egne Hender

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Hjerte Av Ballonger Med Egne Hender
Hvordan Lage Et Hjerte Av Ballonger Med Egne Hender

Video: Hvordan Lage Et Hjerte Av Ballonger Med Egne Hender

Video: Hvordan Lage Et Hjerte Av Ballonger Med Egne Hender
Video: Gerdan fra perler uden maskinværktøj. Gerdan fra perler mesterklasse 2024, Mars
Anonim

I dag på markedet for ferietjenester er det mange organisasjoner som tilbyr dekorasjon av høytider med ballonger. De bruker gjerne disse tjenestene på bryllup, merkedager, barnefester og navnedager - lyse og vakre ballonger gir rommet en festlig atmosfære med en gang. Figurer og komposisjoner av ballonger satt sammen er veldig populære - for eksempel vil et stort og vakkert hjerte dekorere en bryllupsfeiring mye bedre enn en haug med enkle ballonger. I denne artikkelen vil vi snakke om hvordan du lager et hjerte av ballonger.

Hvordan lage et hjerte av ballonger med egne hender
Hvordan lage et hjerte av ballonger med egne hender

Bruksanvisning

Trinn 1

Forbered materialer - store ballonger med to haler på hver side, små ballonger med en hestehale og dekorativ folie.

Steg 2

For at sammensetningen din skal være stabil, fyll en liten ballong med vann, bind den og pakk den vakkert inn i folie, bind og rett den rundt halen på ballongen. Ta den første store ballongen, blås den opp og fest den ved halen med et oppblåsingshull til halen på vannballongen som fungerer som en vekt.

Trinn 3

Deretter blåser du opp en annen stor ballong og knytter den til den øverste lukkede halen på den første store ballongen. På samme måte blåser du opp de resterende store ballongene og knytter dem ved de øverste og nederste hestehalene i en kjede. Det må være et jevnt antall baller i kjeden. Fest den siste ballen, akkurat som den første, til lastens hale.

Trinn 4

Nå tar du to små ballonger, blåser dem opp og knytter dem sammen. Oppblås og bind to baller til, og koble dem til de forrige, og lag en haug med fire baller. Tell antall stropper mellom de store kulene du lenker.

Trinn 5

Lag samme antall "firer" fra de små kulene. Når du er ferdig, begynn å feste firkulebuntene til hoppene mellom de større kulene, og vri de små kulene rundt de større.

Trinn 6

Gi designet en hjerteform ved å koble de to halvdelene. I tillegg kan du dekorere hjertet med buer, perler og andre dekorative gjenstander.

Trinn 7

Ballonghjertet er festet til veggen i rommet med dobbeltsidig tape.

Anbefalt: