Hvorfor Drømmer Verdens Ende?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Drømmer Verdens Ende?
Hvorfor Drømmer Verdens Ende?

Video: Hvorfor Drømmer Verdens Ende?

Video: Hvorfor Drømmer Verdens Ende?
Video: HVORFOR DRØMMER MAN? 2024, Kan
Anonim

Verdens ende som en person drømmer om, med all sin tilsynelatende skrekk, tolkes ikke alltid av drømmebøker som noe dårlig, ugunstig og medfører negative hendelser som kan oppstå i den nærmeste fremtiden.

Hvorfor drømmer verdens ende?
Hvorfor drømmer verdens ende?

Tolkninger av kjærlighet og esoteriske drømmebøker

Ganske gunstig kan du tolke apokalypsen i en drøm, der en jente eller en fyr bryter opp med sin andre halvdel på grunn av globale hendelser. I fremtiden kan en slik drøm godt medføre overgang av forhold til et nytt stadium, dessuten opp til bryllupet.

Den esoteriske drømmeboken tolker begynnelsen på verdens ende som et langt og velstående forhold mellom to forelskede mennesker. Og for en forretningsmann, symboliserer dette faktum tvert imot en mulig kollaps av virksomheten og påfølgende ødeleggelse.

Den vellykkede avslutningen på verdens ende i en drøm, hvoretter folk overlever, betyr en vei ut av den nåværende vanskelige livssituasjonen.

Drømmetolkninger av Medea og Hosse

I følge Medeas drømmebok betyr en drøm om verdens ende noen forferdelige, veldig urovekkende og mislykkede hendelser i en persons virkelige liv. Dessuten symboliserer apokalypsen både frykt og angst hos den sovende personen foran en eller annen livssituasjon. Men også her er ikke alt så entydig, siden sammenbruddet av alt rundt det kan medføre noe nytt - en kvalitativt annen livsfase eller en hvit stripe som vil erstatte den svarte.

I følge Hosses drømmebok betyr en drøm om verdens ende noen vanskelige og dumme hendelser i livet til en person, som skjebnen ler av og sender lignende drømmer til den sovende personen.

Drømmeboken til Simon kanaaneten tolker apokalypsen som kom i en manns drøm på en lignende måte.

Drømmebok av David Loff

Denne tolkningen er mer omfattende og er basert på drømmernes religiøse liv og psykologi. Som regel indikerer apokalypsen i en drøm at livet er ute av kontroll av en person, noe som i fremtiden kan føre til mye mer alvorlige tap, samt fullstendig ødeleggelse av personligheten.

Slike drømmer kan også være forårsaket av alvorlige hendelser i virkeligheten - skilsmisse fra barnets foreldre, svikt på jobben, i forretninger eller dysfunksjonelle personlige forhold. Likevel er en slik forbindelse med virkeligheten også en forkynner av ytterligere hendelser som er knyttet til en persons vilje. Enten vil livets gang bli tatt under kontroll, i fremtiden etter å ha fått en gunstig tillatelse, eller tvert imot vil den overlates til tilfeldighetene, noe som kan føre til alvorlige og forferdelige konsekvenser.

Hvis du hadde en slik drøm, anbefaler David Loff først og fremst å stille viktige spørsmål - "Hva er galt i livet mitt?" og "Hvordan håndtere dette?" Først etter bestemte avgjørelser og handlinger kan du angre din egen livsapokalypse og bli mester for din egen skjebne.

Anbefalt: