Hvordan Fremheve En Farge I Photoshop

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fremheve En Farge I Photoshop
Hvordan Fremheve En Farge I Photoshop

Video: Hvordan Fremheve En Farge I Photoshop

Video: Hvordan Fremheve En Farge I Photoshop
Video: Полная ретушь портрета в PHOTOSHOP | [2020] 2024, Kan
Anonim

Å ha ferdighetene med å behandle bilder i Photoshop, kan du enkelt oppnå de mest uvanlige og originale effektene som vil bringe bildene dine nærmere profesjonelle og vil tiltrekke seg andres overraskede utseende. Svarte og hvite fotografier ser ekstraordinære og vakre ut, der et av de avbildede elementene forblir i fargen.

Hvordan fremheve en farge i Photoshop
Hvordan fremheve en farge i Photoshop

Bruksanvisning

Trinn 1

Åpne bildet for redigering i Photoshop. Åpne Velg-menyen og velg delen Fargeområde. Innstillingsvinduet åpnes - klikk på fargeobjektet på bildet du vil velge.

Steg 2

Juster innstillingene for fargeområdet til du kan se en fullstendig del av bildet i utvalget - for eksempel hvis du vil legge igjen en farget nekketøy eller kjole, må du sørge for at disse fragmentene er fullstendig valgte. Klikk OK.

Trinn 3

Lag et nytt lag og legg til en vektormaske i laget. På vektormasken vil du se valget som er opprettet ovenfor i fargeområdet, som vil bli skilt fra hoveddelen av bildet under redigering, mens du forblir uendret.

Trinn 4

Gå til det nederste laget og legg det på en gradient. For å gjøre dette, åpne Bildemenyen, velg Justeringer og velg deretter undergraderingskartundersnittet i listen som åpnes.

Trinn 5

I alternativene Gradering, sjekk omvendt verdi og angi en jevn gradientovergang fra svart til hvitt. Klikk OK og se hvordan bildet har endret seg.

Trinn 6

Zoom inn og undersøk det nøye for unødvendige fargestykker - i tillegg til fragmentet som ble valgt i begynnelsen, kan andre områder av bildet ha en lignende nyanse, slik at de også kan falle inn i valget av vektormasken.

Trinn 7

For å kvitte deg med unødvendige fargefragmenter og gjøre dem, som andre, svart og hvitt, ta viskelærverktøyet og slett unødvendige markeringsfragmenter i laget med masken.

Anbefalt: