Hvordan Lære Modellering

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære Modellering
Hvordan Lære Modellering

Video: Hvordan Lære Modellering

Video: Hvordan Lære Modellering
Video: Computational Thinking og Modellering i STEM-fag i gymnasiet 2024, September
Anonim

Modellering er opprettelsen av en modell av et objekt, dvs. den reduserte kopien i en viss skala. Kopierte gjenstander er hovedsakelig fly, stridsvogner (pansrede kjøretøyer), biler, skip, figurer av mennesker (soldater). For å lære denne prosessen, må du mestre litt kunnskap innen teknologi, vise utholdenhet, samt evnen til å bruke litteratur og verktøy.

Hvordan lære modellering
Hvordan lære modellering

Det er nødvendig

  • - Prefabrikkerte modeller;
  • - instruksjon;
  • - verktøy og materialer (i samsvar med instruksjonene);
  • - teknisk litteratur.

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er to typer modeller - benk og betjening (radiostyrt eller ganske enkelt uavhengig arbeid, for eksempel en kopi av en motor). Den første typen er i mye større etterspørsel blant de som ønsker å lære denne virksomheten enn den andre. Det krever ikke lang trening, spesielle ferdigheter og utstyrte lokaler. Det er nok å ha et bord, en lampe, et sett med verktøy, materialer og selve modellen i form av et sett med deler koblet på en ramme (gran). For den andre typen trenger du: teknisk litteratur (der det er en beskrivelse av objektet), spesialmateriale, dyre deler som selges i spesialforretninger, et spesielt sett med verktøy (et lite loddejern, en boremaskin, elektriske testere, batterier, ladere osv.). Viktigst, det vil ta lang tid å lage en administrert kopi. Du må oppnå ønsket resultat gjennom lange møysommelige eksperimenter med modellen.

Steg 2

Først bør du vurdere hva slags modellering du vil lære. Deretter bestemmer du hvor mye hjelp du trenger. Det er forskjellige klubber, sirkler, sentre hvor du kan ta et kurs. Arrangørene av slike institusjoner er vanligvis veldig erfarne modellerere. Under deres veiledning kan du raskt mestre det grunnleggende i prosessen. Etter en stund vil du tilegne deg ferdighetene og kunnskapene som lar deg lage mesterverk for modelleringskreativitet.

Trinn 3

Hvis du bestemmer deg for å gjøre uten hjelp, så velg gjerne benkmodellering. For å lage en slik redusert kopi kreves et minimum av midler og ferdigheter. Det er sant at den første modellen vil se ufullkommen ut, men de påfølgende vil bli bedre og bedre (erfaring vil hjelpe).

Trinn 4

Ikke vær redd for å gjøre noe galt. De lærer tross alt av feil. Og i denne typen hobbyer er det feilene som vil hjelpe deg med å "fylle hånden din". Kjøp en modell med få detaljer og høy kvalitet. I fremtiden kan du kompensere for den dårlige kvaliteten på modellen med dine ferdigheter, men for nybegynnere er dette unødvendige vanskeligheter. Salgskonsulenter vil hjelpe deg med å velge riktig materiale for liming og maling. Det er bedre å kjøpe prefabrikkerte modeller i spesialforretninger (de har vanligvis et variert utvalg). Prøv også å ikke ignorere instruksjonene. Tross alt er dette de grunnleggende instruksjonene for å mestre modellering.

Trinn 5

Hvis det er en person i ditt miljø som er alvorlig interessert i modellering, ikke nøl med å be ham om hjelp. En virkelig lidenskapelig person vil definitivt svare. På denne måten vil du skaffe deg både en mentor og en venn av dine interesser. Og etter å ha lært alt det grunnleggende i saken, vil du kanskje ikke lenger dele det.

Anbefalt: