Er Det Mulig å Lære å Tegne På Egenhånd, Uten Lærer

Innholdsfortegnelse:

Er Det Mulig å Lære å Tegne På Egenhånd, Uten Lærer
Er Det Mulig å Lære å Tegne På Egenhånd, Uten Lærer

Video: Er Det Mulig å Lære å Tegne På Egenhånd, Uten Lærer

Video: Er Det Mulig å Lære å Tegne På Egenhånd, Uten Lærer
Video: Lær at tegne minion trin for trin 2024, April
Anonim

Minst en gang i livet ønsket alle å lære å tegne vakkert. Imidlertid gikk ikke alle på kunstskole eller har en kunstutdannelse. Men hvis det er et ønske og utholdenhet, er det aldri for sent å lære å tegne. Selv uten lærer kan du oppnå god suksess i denne saken.

Hvordan lære å tegne
Hvordan lære å tegne

I hvilken alder skal du begynne å lære

Uansett hvor gammel du er, er det aldri for sent å lære noe nytt. Hvis du for all del bestemmer deg for å mestre tegningskunsten, vil alderen ikke være til hinder. Mange kjente kunstnere begynte å male da de allerede var voksne.

Hvilke materialer vil være behov for

Først av alt, bestem hva du liker best - tegning eller maling. Hvis du vil lage uttrykksfulle svart-hvite portretter, så få grafittblyanter i varierende grad av mykhet. Hvis du foretrekker fargede malerier, er det bedre å kjøpe gouache. Det er bedre egnet for en nybegynnerartist enn akvarell. Hvis du ikke er redd for vanskeligheter, kan du starte med en gang med oljemaling. Du trenger også børster og papir. Hvis du vil male i olje, kan du kjøpe lerret. Nå er det et stort utvalg av forskjellige kunstmaterialer, slik at du enkelt kan finne det du trenger.

Hvordan starte selvstudium

For å oppnå suksess med tegning, må du følge prinsippet om gradualisme. Du trenger ikke å prøve nakenhet med en gang. Det er best å starte med små gjenstander som et eple og et glass. Du må tegne fra naturen. Bare legg et objekt foran deg og prøv å skildre det på papir. De første eksperimentene kan mislykkes, men du må fortsette å tegne.

Kjøp eller last ned en tegneveiledning for å hjelpe deg med å lære forskjellige teknikker. Bedre hvis det er en ekte lærebok om konstruksjon, perspektiv eller anatomi. Bøker som Drawing 50 Cats er designet for å kopiere et bilde; de vil ikke lære konstruksjon og vil ikke være veldig nyttige.

Prøv å ikke male fra fotografier, fordi et flatt bilde ikke gir deg en følelse av motivets volum. Tegn fra livet hver dag. Ha en liten notisbok og ha den med deg slik at du kan skisse noe interessant når som helst. Jo oftere du øver, jo raskere vil du se fremgang fra klassene.

Del tegningene dine med venner og familie. Feil er alltid mer synlige utenfra. Når du maler, legger du kanskje ikke merke til at du har forvrengt proporsjonene. Øyet blir uskarpt, du ser på bildet ditt i flere timer mens du jobber, og det kan virke som et mesterverk for deg. Når du har sett på det en måned senere, kan du imidlertid oppdage at arbeidet ikke er så perfekt som det virket før.

I noen virksomhet er det viktigste ikke å gi opp det du startet. Det er fullt mulig å lære å lage mesterverk uten lærer, det viktigste er å tegne regelmessig.

Anbefalt: