Hvordan Lage En Papppyramide

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Papppyramide
Hvordan Lage En Papppyramide

Video: Hvordan Lage En Papppyramide

Video: Hvordan Lage En Papppyramide
Video: Hvordan man laver Papir Pyramide ( meget let ) | DIY Håndværk 2024, April
Anonim

Figurer og strukturer i form av pyramider er i hvilken som helst kultur, og siden antikken har folk gjettet at pyramideformer har spesiell kraft og påvirker menneskers liv og helse. I dag, med hjelp av figurer i form av pyramider, kan du eksperimentere hjemme med energifeltet mat, vann, og til og med prøve å behandle sykdommer ved hjelp av din egen lille pyramide. Fra de tilgjengelige materialene kan du lage en enkel papppyramide i proporsjonene til det "gyldne forholdet".

Hvordan lage en papppyramide
Hvordan lage en papppyramide

Bruksanvisning

Trinn 1

Den primære verdien i pyramiden, bygd i henhold til det gyldne forholdet, er 7,23 cm. Du må også kjenne koeffisienten til det gyldne forholdet, som studeres i skolene i geometriundervisning - det er lik 1.618.

Steg 2

Multipliser med 1.618 med 72.3 - du får resultatet, som må avrundes til nærmeste hele tall i millimeter. Dette tallet blir lengden på bunnen av pyramiden (117 mm). Pyramidens høyde vil være 72 mm.

Trinn 3

Beregn størrelsen på pyramidens trekantflater ved hjelp av det velkjente Pythagoras teoremet. Basert på beregningene vil du motta alle dimensjonene for å lage pyramidemodellen - bunnen av pyramiden vil ha en lengde på 117 mm, dens høyde - 93 mm. Hvis du ikke vil ha en tom pyramide, men vil lage en bunn for den, multipliserer du 117 med 117 for å få kvadratet til basen.

Trinn 4

I henhold til oppnådde beregninger, tegne alle detaljene på papp, kryssfiner, plast eller annet materiale som er valgt for liming av pyramiden. Bruk skarp saks til å kutte pyramiden ut av papp - du vil ha fire trekanter av samme størrelse.

Trinn 5

Legg ut alle trekantede deler på en flat overflate og koble ansiktene. Koble kantene på tilstøtende trekanter midlertidig med maskebånd. Når den siste trekanten er festet, monterer du delene ved å løfte modellen vertikalt.

Trinn 6

Lim kantene pent for maksimal definisjon. Hjørnene på trekantene skal være perfekt justert i toppen, og hjørnene skal også være justert i bunnen. En riktig limt pyramide er ryddig og stabil.

Trinn 7

Dekk pyramidens sømmer fra innsiden med lim. Dette er nok hvis du bestemmer deg for å lage en hul pyramide. Hvis bunnen av pyramiden er planlagt, må den limes separat, på slutten av hele arbeidet.

Trinn 8

Fjern hjelpebåndet fra pyramidens sømmer, og still det deretter inn på sin egen energi slik at pyramiden fungerer til din fordel.

Anbefalt: