Hvordan Tegne Ull Med Blyant

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne Ull Med Blyant
Hvordan Tegne Ull Med Blyant

Video: Hvordan Tegne Ull Med Blyant

Video: Hvordan Tegne Ull Med Blyant
Video: Lær at tegne en elefant 2024, April
Anonim

Ull er en slags klær for dyr som tjener dem til varme, og gir folk gleden av å tenke på det. Og hun er også så myk å ta på, så glatt, så unik, med så subtile graderinger av nyanser. Naturen vet å skape perfekt. Hvordan tegne ull på papir med blyant?

Hvordan tegne ull med blyant
Hvordan tegne ull med blyant

Det er nødvendig

  • - albumark;
  • - blyant;
  • - viskelær.

Bruksanvisning

Trinn 1

Tegn pelsen med skarpe, brå slag, slik at slagene blir tykkere i bunnen og tynnere helt på spissen. Vær oppmerksom på at linjene ikke skal plasseres strengt vertikalt og med samme avstand mellom dem. Tegn dem med en liten skråning til den ene siden og med forskjellige avstander mellom hvert hår. En liten krumning vil også gi pelsen en myk effekt.

Steg 2

Tegn langt hår. Velg hårretningen og tegne lange slag veldig raskt. Mal dem til du får en viss tykkelse på pelsen. Tegn noen hår som ligger nesten horisontalt for å forbedre det naturlige utseendet. Bland nå den lettmalte pelsen. Det er veldig viktig å følge hårretningen selv når du skyggelegger.

Trinn 3

Lys pelsen. For å gjøre dette, ta en veldig tynn del av viskelæret og trekk vertikale streker mellom den malte pelsen. Dermed skape en luftig og tredimensjonal effekt.

Trinn 4

Tegn kort hår. For å gjøre dette, trekk korte slag, nær hverandre, i likhet med den forrige teknologien. Når du tegner kort hår, må du imidlertid legge til slag veldig raskt. Bland deretter ullen og fluff den igjen litt med et viskelær, dvs. lette.

Trinn 5

Tegn kort eller slank pels. Bruk først skyggelegging av ønsket tone og dybde, og bland deretter veldig bra - individuelle hår skal ikke være synlige. Sørg for å lette pelsen med et viskelær.

Trinn 6

Skildre fargen på kappen på to måter. Bruk den første metoden når du trenger å tegne lette individuelle hårstrenger på en mørk bakgrunn. For å gjøre dette, skygg hele området veldig tett, bland og velg trådene med et viskelær. Bruk den andre metoden når du er på en lys bakgrunn, dvs. uskygget, må du tegne mørke krøller. Denne metoden er bra for langt, krøllete hår.

Anbefalt: