Hvordan Hekle En Spikelet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Hekle En Spikelet
Hvordan Hekle En Spikelet

Video: Hvordan Hekle En Spikelet

Video: Hvordan Hekle En Spikelet
Video: Hvordan hekle en nusselig blekksprut - Hekleoppskrift for nybegynnere 2024, Kan
Anonim

Strikket rund blonder med et nydelig "Spikelet" mønster brukes til å strikke mange produkter og dekorative detaljer, og er også en betydelig del av mange strikkede mønstre, som snøring, belte eller topp stropper.

Hvordan hekle en spikelet
Hvordan hekle en spikelet

Det er nødvendig

  • - krok;
  • - garn av middels tykkelse.

Bruksanvisning

Trinn 1

Legg opp en kjede med 3 luftmasker. Etter at du har tatt tak i arbeidstråden med heklenålen, trekker du løkken fra den andre løkken fra heklen, og trekker deretter en annen løkke fra neste startløkke. Totalt skal det være 3 løkker på kroken.

Bilde
Bilde

Steg 2

Senk de to første maskene fra kroken uten å løsne og hold de to første maskene med venstre fingre. Mens du fortsetter å holde de nedlagte maskene nede, tar du i arbeidstråden med heklenålen og strikker den gjenværende masken på kroken.

Bilde
Bilde

Trinn 3

Slipp deretter den andre løkken fra fingrene, legg den på kroken og strikk. Frigjør den gjenværende tredje sløyfen, legg den på kroken og strikk. Dermed er det 3 løkker på kroken igjen.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Fortsett å strikke blonder ved å gjenta forrige trinn. Når du senker de to ytre løkkene fra kroken, tar du tak i dem med fingrene. Strikk den første masken som er igjen på kroken. Slipp deretter 2. løkke og strikk den også. Deretter setter du den tredje løkken på kroken og strikker den deretter.

Trinn 5

Gjenta disse trinnene til du får ønsket blonderlengde. En detaljert prosess med strikking av blonder kan sees i videoen.

Anbefalt: