Hvordan Organisere Uavgjort

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Organisere Uavgjort
Hvordan Organisere Uavgjort

Video: Hvordan Organisere Uavgjort

Video: Hvordan Organisere Uavgjort
Video: HVORDAN FÅ ET ORGANISERT HJEM? | Del 4 - Organisering 2024, Kan
Anonim

Sjefens bursdag nærmer seg. Du og kollegene dine har allerede kjøpt ham en gave, men du vil legge til morsomme, positive følelser, gjøre ferien uvanlig og minneverdig. Så ordne en vits for ham.

Hvordan organisere uavgjort
Hvordan organisere uavgjort

Det er nødvendig

ballonger, dobbeltsidig tape, folie, flere pakker med klistremerker, tråder eller fargede bånd

Bruksanvisning

Trinn 1

For å gjøre dette må du fylle på noen ting på forhånd, og bo hos kollegaene på jobben om kvelden. Det er nødvendig å blåse opp et stort antall fargede ballonger. Det burde egentlig være mange av dem for å fylle lederens kontor så fullt som mulig.

Steg 2

Ta deretter nøkkelen fra vakten og fortsett til tegningen av tegningen.

Trinn 3

Åpne sjefens kontor og bruk dobbeltsidig tape for å prøve å lime alle elementene på skrivebordet. En penn, en datamus, en kalender, et skriveinstrument, en visittkortholder, en mappe med papirer og andre gjenstander du ser på bordet.

Trinn 4

Deretter tar du fargede papirklistremerker og limer dem over hele skjermen, bordoverflaten, tastaturet, høyttalerne, telefonen, bordlampen - alt du ser rundt. Lim over bordet og sidene for et utrolig lyst og morsomt bilde. Og sjefen vil sikkert smile av en slik overflod av lyst papirmirakel.

Trinn 5

Ta deretter den forberedte folien og pakk store gjenstander: sjefsstolen, TV, salongbord, bordvase og andre store ting. Dette vil gi rommet et enda mer festlig utseende.

Trinn 6

Til slutt fyller du skapet med ballongene du forberedte på forhånd. Selvfølgelig er det ikke ille hvis det er nok baller til å bokstavelig talt fylle skrivebordet, lenestolen og hvileplassen med dem. I tillegg knytter du rundt tjue og knytter hele denne "buketten" til dørhåndtaket fra innsiden, slik at når du åpner døren, faller disse ballene umiddelbart på sjefen.

Trinn 7

Rydd opp alt pent bak deg i korridoren og kontorene der du utførte forberedelsene, slik at ingenting skulle gi spor av forberedelsene dine.

Trinn 8

Gjør en avtale med kollegene dine for å komme på jobb litt tidligere. Skjul med hele teamet i et rom i nærheten, og vent til bursdagsgutten kommer og åpner døren til kontoret sitt.

Trinn 9

Så går alle sammen med gratulasjoner inn på kontoret hans og ser på reaksjonen hans.

Anbefalt: