Hvordan Spille Holi Palom

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Spille Holi Palom
Hvordan Spille Holi Palom

Video: Hvordan Spille Holi Palom

Video: Hvordan Spille Holi Palom
Video: Мини Гайд Холи Паладин Burning Crusade 2024, Kan
Anonim

Paladin er en kriger av lyset som innkaller hellig energi for å helbrede allierte. Denne klassen er vanskelig å lære, spesielt på høyere nivåer. Noen går fort tom for mana, mens andre ikke har tid til å helbrede sine allierte, og de dør.

Hvordan spille holi palom
Hvordan spille holi palom

Bruksanvisning

Trinn 1

For det første, talentoppsettet og symbolene. De er på lenken nedenfor. Men du kan spille en paladin i "Light" -grenen for forskjellige formål - både for å helbrede stridsvogner og gå til raid og vanlige fangehull, samt å gå til arenaen og slagmarkene, så to talentoppsett er gitt. Du finner symboler (tegn) på samme sted.

Steg 2

Nå for det mest grunnleggende. For at "tanken" skal holde seg lenge under slag fra en sjef eller bare skapninger, må du oppfylle to betingelser: 1) Du må ikke gå tom for mana; 2) du bør ikke helbrede for svakt. Dette krever en klar rotasjon der disse to betingelsene er oppfylt. Det er best å helbrede med hellig sjokk og hellig lys, og når du har hellig kraft, bruk herlighetens ord. Himlens lys brukes best når talentet har jobbet for å redusere kastetiden for å få tid til å helbrede målet. Ikke glem å bruke Mote of Light på tanken, dette vil i stor grad hjelpe til med å spare mana og helbredende effektivitet. For at manaen din skal fylle på raskt nok, må du kle deg på ting med en stor åndsparameter.

Trinn 3

Vel, og det andre tilfellet av å spille som en paladin er kamper med andre spillere. Du må tåle lenge nok under motstandernes slag, siden vanligvis alle vil slå deg. For å gjøre dette, ikke vær redd for å bruke de kraftigste helbredelsene, for eksempel "Flash of light" (Flash of light) og "Divine light" (Divine light). Men ikke glem å bruke "Particle of Light" (Beacon of Light) på følgeren din, for hvis de treffer dere begge, vil det hjelpe mye. Ikke spar alle dine evner for å overleve, og dine allierte, med riktig hjelp, vil få tid til å drepe angriperne.

Anbefalt: