Hvordan Hekte Levende Agn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Hekte Levende Agn
Hvordan Hekte Levende Agn

Video: Hvordan Hekte Levende Agn

Video: Hvordan Hekte Levende Agn
Video: Geddefiskeri med levende agn 2024, Kan
Anonim

Fiskere bruker ofte levende fisk (levende agn) for å fange rovfisk i stedet for agn av metall, gummi og plast. Du kan sette levende agn på en krok på flere måter.

Hvordan hekte levende agn
Hvordan hekte levende agn

Det er nødvendig

  • - krok (tee, dobbel eller enkel);
  • - levende agn.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å fange gjedde eller abbor i rolig vann, plant et levende agn som dette: hopp over en bro på tee under fiskens ryggfinne. I dette tilfellet er kroken plassert vertikalt. Denne metoden for å holde levende agn lar den aktivt bevege seg i rolig vann uten strøm, og tiltrekker seg rovdyr. For å forhindre at fisken kommer av kroken, må du fikse brodden med en gummipære.

Steg 2

Hvis du fisker i elver med lite strøm, er det ideelt å bruke levende agn på overkjeven. Stikk kroken i fiskens munn og ut gjennom neseboret. Hvis elvbunnen er ujevn, bruk en enkelt krok i stedet for en tee eller dobbel for å unngå å hekte. Denne metoden er egnet for bunnfiske etter gjedder og annen rovfisk.

Trinn 3

Hvis strømmen i elven er veldig sterk og det er en risiko for at fisken kommer av kroken, bruk følgende metode for å feste levende agn til kroken. Før båndet gjennom munnen og ut i gjelleåpningen. Bind en dobbeltganger, stikk deretter en krok under ryggfinnen, la den andre være fri.

Trinn 4

Ved avstandsstøping av agn med en spinnestang, må fisken være ordentlig festet, derfor brukes denne metoden for agnlokking. Båndet føres gjennom munnen og gjellene, kroken sitter fast under ryggfinnen. Så lager de en løkke med fiskelinje og fikser agnet under gjellene. To andre tees er bundet til løkken på sidene.

Anbefalt: