Hvordan Den Internasjonale Festivalen "Knight's Castle" I Vyborg Blir Arrangert

Hvordan Den Internasjonale Festivalen "Knight's Castle" I Vyborg Blir Arrangert
Hvordan Den Internasjonale Festivalen "Knight's Castle" I Vyborg Blir Arrangert

Video: Hvordan Den Internasjonale Festivalen "Knight's Castle" I Vyborg Blir Arrangert

Video: Hvordan Den Internasjonale Festivalen
Video: Фестиваль средневековой культуры "Рыцарский замок" / Medieval festival "Knights Castle" 2024, April
Anonim

I 14 år på rad har den russiske byen Vyborg vært vert for tapper riddere, beundrere fra middelalderen, eller rett og slett de som bare vil ha det gøy med noen sommerdager. På dette tidspunktet er det en interessant og spektakulær internasjonal festival "Knight's Castle".

Hvordan den internasjonale festivalen skal holdes
Hvordan den internasjonale festivalen skal holdes

I 2012 vil denne ferien, som finner sted på Castle Island, igjen glede gjestene med verdensberømte teaterforestillinger av middelalderske kamper. Riddere fra forskjellige byer i Russland og andre land vil samles der for å vise sin smidighet og dyktighet i spennende kamper. Og gjestene på festivalen vil kunne føle ånden i den virkelige middelalderen, samt få mange levende inntrykk av det de så.

Fra 27. til 29. juli arrangeres rytter- og fotridderturneringer, bueskyting, turneringer mellom squires og trening av borggarden. Ridderne vil vise all sin dyktighet og fingerferdighet i forskjellige konkurranser - fra nederlaget til "Saracen" og unnvike en motstanders slag til å løfte skjerfet til en vakker dame i full galopp fra bakken. Festivalprogrammet vil også omfatte spektakulære angrep på slottet og fargerike kamper av fotsoldater, der deltakerne vil vise all sin tapperhet i kamper for kongens ære.

Gjestene på "Knight's Castle" -festivalen vil kunne prøve middelalderens rustning av krigere, holde ekte våpen fra eldgamle tider i hendene, trene bueskyting og ri på hest. Og håndverkere og smeder vil vise sine ferdigheter innen produksjon av keramikk og ridderrustning. Om kvelden venter et interessant musikalsk og teatralsk program for alle, bestående av en prøving av en ridder, et brannforestilling, en konsert med minstre, middelaldermusikk, dans og morsomme spill.

Om natten fra lørdag til søndag begynner kommandørfesten, der alle kan smake på deilig middelaldersk mat som vil imponere til og med den mest kresne gourmeten, og nyte forskjellige drinker fra ekte kopper. De festlige begivenhetene avsluttes med en fantastisk ball.

Anbefalt: