Hvordan Veve En Beaded Edderkopp

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Veve En Beaded Edderkopp
Hvordan Veve En Beaded Edderkopp

Video: Hvordan Veve En Beaded Edderkopp

Video: Hvordan Veve En Beaded Edderkopp
Video: 👑КОРОЛЕВСКАЯ ЛИЛИЯ ИЗ БИСЕРА МАСТЕР КЛАСС ROYAL LILY BEADED MASTER CLASS 2024, April
Anonim

Vet du at gavene som er kjære for hjertet til en elsket, er de du har laget til denne personen? Hvorfor ikke lage noe pyntegjenstand med egne hender, for eksempel en perle edderkopp, og presentere denne originale gaven: overraskelsen vil være en suksess!

Hvordan veve en beaded edderkopp
Hvordan veve en beaded edderkopp

Det er nødvendig

  • - to perler for kikkehullet;
  • - 6 gram perler for en kalv;
  • - 16 bugler for ben;
  • - 8 perler for enden av bena;
  • - tråd for beading;
  • - 56 perler for ben;
  • - paljetter for øynene;
  • - nåler;
  • - plastpose;
  • - små perler.

Bruksanvisning

Trinn 1

Start arbeidet med å veve den første raden av edderkoppens kropp. Vev en perlekjede ved hjelp av en mursteinsøm i en sirkel. Det er fasjonabelt å gjøre dette som følger: tre to perler i midten av tråden slik at du i det andre krysser trådene. Så, på samme måte, fester vi den tredje og hver påfølgende (totalt vil det være 19 perler på rad). Lukk perlekjeden i en ring, og kryss igjen trådene.

Steg 2

Før en av trådene gjennom den første perlen på den andre raden. Vev den andre raden med en mursteinsøm i en sirkel. Som den første raden, bør den også bestå av 19 perler. Begynn med den tredje raden, og gjør en påfølgende reduksjon i lengden på raden. Totalt må du veve 6 rader for den øvre delen av leggen. Etter å ha fullført den siste raden i den øvre delen av leggen, trekk tråden og før den gjennom de tverrgående perlene: Dette gjør at du kan feste perlene sikkert sammen.

Trinn 3

Begynn å veve bunnen av edderkoppens kropp fra første rad. Vev 3 rader, og fyll deretter edderkoppens kropp med en plastpose (dette gir elastisitet) og fullfør de resterende radene. Fest perlene sammen, og reduser radens lengde gradvis: det viser seg at den nedre delen er et speilbilde av den øvre delen.

Trinn 4

Sett en perle for øyet i midten av tråden, før de to endene av tråden gjennom paljetten, og fest deretter øyet på edderkoppens kropp. Lag edderkoppens andre øye på samme måte.

Trinn 5

Lag potene. Dette bør gjøres i følgende rekkefølge: legg på en perle på en tråd, så en bugle, deretter fem perler og igjen en bugle, og deretter en annen perle og en perle. Gå deretter tilbake i motsatt retning: bugler, to perler, en perle hoppes over, så igjen to perler og en bugle. Trekk tråden tett slik at det dannes en brett på stedet for den savnede perlen (dette vil være foten til foten), og fest foten til kroppen. Lag tre ben til og fest dem til edderkoppens kropp på samme side. Analogt, vev fire ben til og fest dem på motsatt side av leggen.

Anbefalt: