Hvordan Lære å Tegne Delfiner

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Tegne Delfiner
Hvordan Lære å Tegne Delfiner

Video: Hvordan Lære å Tegne Delfiner

Video: Hvordan Lære å Tegne Delfiner
Video: Lær at tegne EN DELFIN | HVORDANTEGNERJEG.DK 2024, April
Anonim

Formen på delfinens kropp er ganske enkel, så det er lett å tegne dyret når det er over vann eller helt nedsenket. Når delfinen bare delvis er nedsenket i den, står kunstneren overfor en vanskeligere oppgave. Det er nødvendig å formidle de forvrengte omrissene av delfinens bølger og lysets lys på kroppen.

Hvordan lære å tegne delfiner
Hvordan lære å tegne delfiner

Det er nødvendig

  • - papir;
  • - blyantene;
  • - maling;
  • - børste.

Bruksanvisning

Trinn 1

Del arkets plass i to med en vannrett linje. Del høyre side under denne aksen i tre like deler og merk den andre av segmentene med korte slag.

Steg 2

Tegn en bue fra midten av venstre side av arket til toppen av markeringen til høyre. Parallelt med denne linjen, tegne en annen under - dette er delfinens mage. Sjekk om du har riktig bestemt kroppens bredde - den skal være en tredjedel av arkets høyde.

Trinn 3

Fra segmentet som er valgt til høyre, tegner du to linjer til venstre. Fullfør dem med en loddrett linje og rund hjørnene på det resulterende rektangelet - du får en delfins hale.

Trinn 4

Dele rygglinjen i to, tegne en ryggfinne. Gjør det smalere på toppen. Merk venstre flipper med en halv oval, gjør den høyre dobbelt så bred og flytt den nærmere hodet på dyret.

Trinn 5

Tegn en linje til høyre fra toppen av nesen, trekk et lite øye på dette nivået. En del av delfinens kropp er under vann, så konturene er visuelt forvrengt. For å formidle denne effekten, gjør linjene på ryggen og finnene bølgete.

Trinn 6

Begynn å male tegningen med en fylling av grunnfargen. For å gjøre dette må du fortynne den asurblå malingen med mye vann og med en bred børste dekke hele plassen på arket med brede streker, bortsett fra området for delfinhodet som stikker ut fra vannet.

Trinn 7

For å male torsoen under vann, bruk en lys grå farge. Påfør den umiddelbart før det første laget med maling er tørt. Med en ren, våt pensel kan du male høydepunkter på delfinen, og deretter på resten av tegningen, og tegne bølgede linjer.

Trinn 8

Bland grå og blå farger, påfør den resulterende skyggen i et tykkere lag nærmere halen og lys, nærmere bunnen av svømmeføttene. I mørkegrått, mal skygger på svømmeføttene, finnen og langs delfinens rygg. Fyll magen med dypblå, og høyre finne og halefinne med mørkeblå.

Trinn 9

Mal hodet på dyret grått, og legg til litt lilla i skyggen til høyre. Ovenfor skisserer du hodet med en lys blå stripe - dette er en refleks fra vannet. La et høydepunkt være nær øyet.

Anbefalt: