Hvordan Lære å Skyte En Jaktgevær

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Skyte En Jaktgevær
Hvordan Lære å Skyte En Jaktgevær

Video: Hvordan Lære å Skyte En Jaktgevær

Video: Hvordan Lære å Skyte En Jaktgevær
Video: Hvordan bruke kikkerten på jaktrifle 2024, Kan
Anonim

Så snart du bestemmer deg for å gå på jakt og kjøpe en pistol, bli kjent med de viktigste ferdighetene for å forberede deg på et skudd, er det verdt å begynne å lære kunsten å skyte uten glipp. Mye trening og å følge visse regler vil hjelpe deg å lære å skyte en jaktgevær og alltid komme hjem med byttet ditt.

Hvordan lære å skyte en jaktgevær
Hvordan lære å skyte en jaktgevær

Det er nødvendig

  • - hagle;
  • - mål.

Bruksanvisning

Trinn 1

Begynn å lære med å skyte på faste mål. Gå til en skytebane eller ødemark og skyte, skyte, skyte. Jo flere skudd du tar, jo flere treff blir. Tren til du er trygg på å treffe mål i en avstand på 20, 35, 50 meter.

Steg 2

Trekk avtrekkeren fast og raskt, men uten et rykk er en jevn langsom nedstigning ikke akseptabel når du jakter. Ikke glem å holde pistolen riktig: den skal presses mot skulderen din, det skal ikke være noe gap mellom rumpa og kinnet. Se posisjonen til baren - den skal ikke være åpen, men det fremre synet må også sees. For å få riktig posisjon automatisk, øv deg i å løfte pistolen hjemme.

Trinn 3

Når du har lært å skyte godt og raskt på faste mål, fortsett til neste trinn. For å gjøre dette, velg et trygt sted, fritt for hindringer i form av trær og busker, og også slik at det ikke er mennesker og kjæledyr i det berørte området, og begynn å trene på bevegelige mål.

Trinn 4

Lær deg å skyte en jaktgevær mens du forbi et mål. For å gjøre dette, flytt pistolen sammen med målet, og skyte uten å stoppe bevegelsen. Ikke under noen omstendigheter stoppe pistolen i øyeblikket du skyter - dette er den mest grove og vanlige feilen når du skyter i fly. Kast pistolen inn i eller bak fuglen, og skyte av et skudd etter at du har forbikjørt spillet, og et gap vises. Vurder plasseringen og bekvemmeligheten ved å finne byttedyr.

Trinn 5

Hvis det ikke var mulig å treffe målet etter det første skuddet, må du under ingen omstendigheter skyte i samme retning flere ganger på rad, tilfeldig. Ikke engang håpe - dette er en 100% glipp, og du vil ikke lære å skyte på denne måten. Sikt forsiktig hver gang, selv om du skyter på flokken. I dette tilfellet sikter du en fugl foran, og det er fullt mulig at du vil kunne treffe minst en av dem.

Trinn 6

Når du jakter på ender, trehaner, kan du prøve å krysse fuglen med koffert og skyte. På samme tid, ikke prøv å sikte forsiktig, noen forsinkelser fører til stopp av pistolen og en glipp.

Anbefalt: