Hvordan Lære å Skyte Godt Mens Jeg Jakter

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Skyte Godt Mens Jeg Jakter
Hvordan Lære å Skyte Godt Mens Jeg Jakter

Video: Hvordan Lære å Skyte Godt Mens Jeg Jakter

Video: Hvordan Lære å Skyte Godt Mens Jeg Jakter
Video: Forventning eller virkelighet! spill i det virkelige liv! små mareritt 2 i virkeligheten! 2024, April
Anonim

Suksessen med jakten avhenger av evnen til å bruke en pistol, nøyaktighet og reaksjonshastighet. Disse ferdighetene avhenger ikke av kvaliteten og merket på jaktgeværet ditt, men de kan tilegnes gjennom hard trening. Derfor, for å lære å skyte godt på jakten, må du hele tiden forbedre stilen din, trene på skyteteknikker, selv hjemme.

Hvordan lære å skyte godt mens jeg jakter
Hvordan lære å skyte godt mens jeg jakter

Bruksanvisning

Trinn 1

Øv en slik kvalitet på en vellykket jeger som nøyaktighet på spesielt utpekte steder. Start med trening som bygger styrke og fasthet i hendene. De kan gjøres hjemme. Ta deretter klassene dine til en skytebane eller skytebane. Sørg for å følge sikkerhetsreglene for ikke å skade deg selv eller andre ved et uhell. Hvis det er mulig, ta kontakt med en instruktør som vil fortelle deg hvor du gjør feil.

Steg 2

Øv på evnen til å skyte på stasjonære mål først. Når du skyter, må du holde pistolen godt på skulderen din, noe som reduserer rekyl og gir nøyaktige oppfølgingsskudd. Ikke la det være et gap mellom kinnet og rumpa. Forsikre deg om at stripene ikke er synlige, men det fremre synet er synlig. Trykk raskt på avtrekkeren, men uten å ryke. Når du har lært å treffe stasjonære mål nøyaktig fra en avstand på 20, 35, 50 m, fortsett å skyte i flukt.

Trinn 3

Ikke glem de tilegnede ferdighetene. Forsikre deg om at pistolen, etter å ha kastet opp, er i posisjon for å skyte mot et stasjonært mål. Dette kan gjøres med hyppige daglige valg, selv hjemme.

Trinn 4

Øv nøyaktigheten din på hurtigflygende mål, lær å ta ledelse når du skyter, med tanke på hastigheten og retningen til målet. Det er spesielle blybord i meter, men det er ganske vanskelig å ha det i hodet, spesielt siden det er glemt når du spiller. Etter hvert, med erfaring, vil du lære å instinktivt bestemme parametrene for skytingen.

Trinn 5

Når du sikter mot en flygende fugl, kan du stikke inn i hodet eller nakken, ofte en kule som treffer kroppen, bare skade vingen og den sårede fuglen flyr bort. Hvis en flokk flyr, er målet ditt en and som flyr foran, ofte med flere flere fugler som faller under skuddet. Prøv trikset fra erfarne jegere - ikke lukk, men bare kvis et øye, de hevder at dette øker nøyaktigheten av skytingen, fordi det samtidig blir bevart en mer nøyaktig øyemåler.

Trinn 6

Når du skyter på forhånd, flytter du fatet til det beregnede punktet og skyter skuddet, mens du fortsetter bevegelsen av fatet. Å stoppe pistolen er en av de vanligste feilene nybegynnere har gjort.

Trinn 7

Husk alle faktorene som bestemte hvert vellykkede skudd - avstand, hastighet, klarering, for å gjenta suksessen i lignende situasjoner. Effektiv skyting består av feil tatt i betraktning og erfaring.

Anbefalt: