Må Jeg Studere Akademisk Tegning For å Tegne Godt

Innholdsfortegnelse:

Må Jeg Studere Akademisk Tegning For å Tegne Godt
Må Jeg Studere Akademisk Tegning For å Tegne Godt

Video: Må Jeg Studere Akademisk Tegning For å Tegne Godt

Video: Må Jeg Studere Akademisk Tegning For å Tegne Godt
Video: Ностальгируем червём Джимом ► Прохождение Earthworm Jim HD (PS3) 2024, Kan
Anonim

Akademiske tegningskurs for nybegynnere er noen ganger for kompliserte, kjedelige og unødvendige. Men bare en som har mestret de tekniske teknikkene i håndverket sitt, kan bli en ekte mester. Derfor, før du bestemmer deg for om du trenger en akademisk tegning eller ikke, still deg selv spørsmålet - hvorfor vil du i det hele tatt lære å tegne? Det avhenger av målet ditt om du vil melde deg på et studio eller en sirkel eller ikke.

Må jeg studere akademisk tegning for å tegne godt
Må jeg studere akademisk tegning for å tegne godt

Talent kommer ingen steder

Håpefulle kunstnere frykter ofte at talentet deres vil gå tapt på grunn av overdreven oppmerksomhet mot akademisk tegning. Anerkjente mestere, tvert imot, hevder at originalitet ikke kan gå tapt hvis den virkelig eksisterer. Tvert imot, kunstneren må være flytende i tegneteknikken, dette vil gi ham muligheten til å velge teknikker i samsvar med sin kreative intensjon. I klasserommet for akademisk tegning behersker en nybegynner kunstnerens grunnleggende om håndverket, det vil si skaper grunnlaget for sin egen utvikling.

Mytene om at "ekstra" kunnskap ødelegger den kreative individualiteten, finnes også blant nybegynnere.

Hvorfor trenger du evnen til å tegne?

Undervisning i akademisk tegning er en langvarig og ikke alltid billig prosess. Før du registrerer deg for et studio- eller kunstskoleaften, bør du tenke på hva du akkurat vil lære. Det er spesielle kunstkurs for de som vil komme med design for broderi, lage klesmodeller osv. De lærer ikke akademisk tegning der.

En amatør motedesigner eller en amatørmester i dekorativ og anvendt kunst lærer å skildre det han har oppfunnet på papir, lage komposisjoner for broderi, male på tre, tegne for preging, studere egenskapene til forskjellige materialer og særegenheter ved behandlingen. Akademisk tegning er nyttig i dette tilfellet, men ikke nødvendig.

Hvis du vil lage arbeider med staffelimaling eller skulptur, vil arkitektoniske prosjekter - ferdighetene som dannes i klasserommet for klassisk tegning være veldig nyttig for deg.

Hvis du skal melde deg på en høyere eller sekundær spesialskole, må du ha grunnleggende akademiske tegneferdigheter.

Hvor skal jeg studere

Det er bedre å studere akademisk tegning under veiledning av en erfaren lærer. I en storby kan du finne et passende studio. De jobber oftest i hus eller kulturpalasser. I tillegg åpner nå mange kunstskoler og barnekunsthus kunstkurs for voksne. Blant andre fag i programmet er det vanligvis en akademisk tegning.

Hvis det ikke er noe som passer i byen eller landsbyen din, kan du prøve å begynne å lære på egen hånd. Ganske mange lærebøker om akademisk tegning er utgitt.

Anbefalt: