Hvordan Du Skriver Dagboken Din

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Du Skriver Dagboken Din
Hvordan Du Skriver Dagboken Din

Video: Hvordan Du Skriver Dagboken Din

Video: Hvordan Du Skriver Dagboken Din
Video: Hvordan skrive et kjærlighetsbrev 2024, Kan
Anonim

Å føre en dagbok lar deg huske de viktigste begivenhetene i livet, å forstå og analysere hva som skjer i det, dele dine erfaringer, glede, å helle ut tristhet og sorg. Selv en nær venn, mor, ektefelle eller psykoanalytiker kan ikke fortelle alt om deg selv. Dagboken vil bli en refleksjon av følelsene dine, hjelpe deg med å se på dem fra utsiden og lykkes med å løse vanskelige livssituasjoner. Å skrive dagbok betyr å skaffe deg en trofast hjelper som du når som helst kan henvende deg til.

Hvordan du skriver dagboken din
Hvordan du skriver dagboken din

Det er nødvendig

Notatbok, notisblokk, dagbok, penn, dagbok, datamaskin, Internett

Bruksanvisning

Trinn 1

Ta en vanlig 48-arks notatbok, tykk notatbok, dagbok. Legg inn dagbokoppføringer etter behov. Ikke tving deg selv til å skrive med makt hver dag, ellers vil journalføring bli en plagsom plikt. Henvis til ham når en anledning oppstår - noen betydelig begivenhet, som over tid kan slettes fra minnet hvis den ikke føres inn i en dagbok.

Steg 2

Få en spesiell dagbok der sidene allerede er gruppert etter hendelser, datoer, betydning osv. Det er lettere å starte med en slik dagbok hvis du aldri har lagt inn noen slike bidrag. Det meste av arbeidet i det er allerede gjort, og du trenger bare med jevne mellomrom å legge inn et par setninger i hver seksjon. Slike dagbøker passer for de som ønsker å lage noe som en kronologi i hverdagen deres. Hvis du trenger en analyse av dine handlinger, opplevelser, feil, er det bedre å føre en vanlig dagbok.

Trinn 3

Registrer hendelser i en datafil - lag et elektronisk dokument og skriv notater der. Formatet for å føre en elektronisk dagbok kan være absolutt hva som helst. Du kan ordne det i form av en tabell, en liste, en egen side for hver dato osv.

Trinn 4

Start en blogg - en online dagbok som ligger på et av nettstedene på Internett. Det som er bra med blogging er at du kan gjøre hele eller deler av innleggene dine synlige for andre bloggere. De vil begynne å legge igjen kommentarer, gi råd, dele tanker om hvordan man best kan komme seg ut av denne eller den andre situasjonen. Hvis du ikke vil at noen andre skal lese dagboken din, kan du bare gjøre den synlig for deg. Ulempen med en blogg er at hvis du har problemer med Internett eller med en datamaskin, vil du ikke kunne lage en blogginnlegg.

Anbefalt: