Hvordan Lære Triks Med En Penn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære Triks Med En Penn
Hvordan Lære Triks Med En Penn

Video: Hvordan Lære Triks Med En Penn

Video: Hvordan Lære Triks Med En Penn
Video: Beach Volleyball | Float Serve Secrets: Zero to Hero 2024, April
Anonim

Den som noen gang har vært i sirkuset, så nok triksene som ble vist fra scenen. Og selvfølgelig ville mange også være i rollen som en magiker. Men for at alle triksene skal gå med et smell, trenger du lange timers trening. Og det er best å begynne å lære små mirakler med det enkleste emnet - en penn.

Hvordan lære triks med en penn
Hvordan lære triks med en penn

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg et håndtak som er behagelig og tykkere. Det kan være like middels bredt som en tusj, eller det kan være litt tynnere enn en markør. Dette er nødvendig for bedre koordinering av bevegelser under trening. På et tykt håndtak vil trening bli mye enklere og raskere.

Steg 2

Plasser markørhettene på endene av pennen. Dette vil bidra til å etablere den rette balansen mellom objektet - selv uten ruller og unødvendige bevegelser.

Trinn 3

Læring skal starte med de enkleste øvelsene. Slikt i arbeid med en penn er rotasjonen mellom fire fingre: indeks, midt, ring og små fingre.

Trinn 4

For å utføre denne øvelsen, hold håndtaket mellom pekefingrene og langfingrene, første og andre falangene. Slapp av pekefingeren, og ta den med ringfingeren mens du bøyer håndtaket ned. Hold håndtaket mellom pinky og ringfingre og gjenta øvelsen, bare i motsatt retning.

Trinn 5

Etter å ha sikret deg ferdigheten med å rotere pennen mellom fingrene, kan du fortsette til neste oppgave: å kaste over tommelen - pennen er mellom tommelen og pekefingeren, det er som om du skriver og med et trykk på pekefingeren den rundt tommelen.

Trinn 6

En annen øvelse er å rotere med et trykk. Håndtaket er plassert mellom mellom- og ringfingrene. Slutten hviler på tommelen. Når du skyver med tommelen til siden av håndtaket, er det nødvendig å bøye langfingeren og kombinere pekefingrene og ringfingrene med hverandre.

Trinn 7

Etter å ha gjort disse øvelsene trygt, kan du forbedre din fleksibilitet og fingerferdighet. Og det vil allerede være enkelt å gjøre alle de samme øvelsene, men med en vanlig kulepenn.

Trinn 8

Den viktigste regelen å følge når du underviser, er å utvikle begge hender samtidig. Dette er nødvendig av to grunner: å gjøre armen mer mobil og å være mer oppmerksom på teknikken for å utføre øvelsene. Så snart du kan utføre alle øvelsene uten anstrengelse, kan du fortsette til det vanskelige stadiet.

Anbefalt: