Hvordan Fargelegge Modeller

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fargelegge Modeller
Hvordan Fargelegge Modeller

Video: Hvordan Fargelegge Modeller

Video: Hvordan Fargelegge Modeller
Video: Fargelegge Ganesha på supercooring.com 2024, Kan
Anonim

Det er et stort utvalg av modeller: stridsvogner, biler, fly og mer. For et mer uttrykksfullt utseende er de malt i forskjellige farger, men det mest fantastiske er at disse modellene kan males med egne hender.

Hvordan fargelegge modeller
Hvordan fargelegge modeller

Det er nødvendig

  • - maling;
  • - lakk;
  • - grunning;
  • - løsemiddel;
  • - renere;
  • - børster;
  • - hud;
  • - teip.

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du begynner å male modellen, må du finne de riktige fargeproduktene. Det mest nødvendige og viktigste i denne prosessen er maling, de er av to typer: nitro maling og akryl maling, etter det kommer lakk, primer er væsken som er nødvendig slik at den tørkede malingen ikke faller av modellen, deretter et løsningsmiddel og rengjøringsmiddel, og de er nødvendige for å oppløse maling og rengjøringsbørster.

Steg 2

Før montering kreves før maling. Når du kombinerer forskjellige deler i en modell, er det nødvendig å være nøye med de delene som ikke kan males i samlet tilstand. For eksempel seter i en bil eller fender på et fly. Derfor bør de behandles først, først males og tørkes, og festes til resten av delene.

Trinn 3

Forbered deler for maling. Først må du pusse alle overflater på delene. For dette brukes en rekke dyreskinn, som kan kjøpes både i modellbutikken og andre steder. Polering kan betraktes som komplett når du ikke føler lim og ulik ruhet når du skyver fingrene.

Trinn 4

Ordne delene riktig. For ikke å male hendene og ikke legge igjen utskrifter på den påførte malingen, må alle delene limes på eventuelle pinner eller blyanter, og delene må plasseres på kanten av bordet med et klips i form av en bunke med bøker.

Trinn 5

Dette blir etterfulgt av avfetting og startfylling. Det første trinnet utføres ved hjelp av ethvert middel som fjerner fett og bomullsull. Om nødvendig vaskes overflaten med vann. Primeren påføres på alle deler, bortsett fra de gjennomsiktige delene dekket med tape, i et tynt lag.

Trinn 6

Dette følges av den første malingen av modellen. Du bør umiddelbart avgjøre hvilken farge som råder i modellen. Hvis den er mørk i fargen, bør den påføres først. Hvis det er flere lyse toner, påføres hvitt. Når du bruker akrylmaling, dekkes det første påførte laget med fargeløs lakk, hvorpå resten av delene males.

Trinn 7

Endelig behandling er når forskjellige emblemer kan brukes på en malt og lakkert modell, for å gi antikken utseende og så videre. Det er på dette stadiet at alt klebebånd limt til de gjennomsiktige delene fjernes, og de blir igjen gnistret til en glans.

Anbefalt: