Hvordan Tegne Militær

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne Militær
Hvordan Tegne Militær

Video: Hvordan Tegne Militær

Video: Hvordan Tegne Militær
Video: LÆR AT TEGNE EN CUTE PANDA 2024, Kan
Anonim

Tegningen av en militærmann er alltid populær og vekker alltid andres oppmerksomhet. Portrettet kan skildre en soldat fra forskjellige tider, og betrakteren kan se på uniformen sin med interesse og overføre den til historisk tid. Militæruniformen er et tegn på en fjern og nær epoke, og utmerkelsene hans viser kampveien som eieren har reist. Av stor betydning i portrettet er ansiktet til en soldat, som kan uttrykke hans besluttsomhet, mot og mot.

Hvordan tegne militær
Hvordan tegne militær

Det er nødvendig

Maling av lerret, tegning forsyninger (blyanter, maling)

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du begynner å tegne en militærmann, må du interessere deg for historien til den tiden, se på historiebøker og illustrasjoner for militære arkiver. Bilder, skisser kan brukes som prototype. I tillegg bør du bestemme hvilken militær rang du skal skildre.

Steg 2

Bestem om det vil være et uformelt eller formelt portrett. I det første tilfellet kan du klare deg med de vanlige stripene og skulderstroppene. I det andre tilfellet må det seremonielle portrettet inneholde ordrer, medaljer og våpen. Hvis du ikke er veldig flink til å tegne, er det bedre å holde deg til uformelle militærklær.

Trinn 3

Skiss tegningen og planlegg omrissene til den fremtidige militærmannen.

Trinn 4

Tegn ansiktets viktigste konturer, og prøv å formidle et ansiktsuttrykk som passer for situasjonen og tiden.

Trinn 5

Hvis du tegner en militærmann i full kjole, så ikke glem utmerkelsene hans. Studer nøye hvordan ordren og medaljene fra den tiden ser ut, og tegn dem nøye.

Anbefalt: