Hvordan Fylle Adena

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Adena
Hvordan Fylle Adena

Video: Hvordan Fylle Adena

Video: Hvordan Fylle Adena
Video: Hvordan fuge fliser - Flisekompaniet 2024, Kan
Anonim

Adena er den viktigste spillvalutaen i Lineage II multiplayer-spillet. Selv om ikke alt kan kjøpes i Adens verden med denne valutaen, er det fortsatt et viktig element i spillets økonomi.

Hvordan fylle adena
Hvordan fylle adena

Det er nødvendig

  • - installert spill Lineage II;
  • - spillbar karakter.

Bruksanvisning

Trinn 1

Jakt monstre på tilsvarende nivå. I den innledende utviklingsfasen er å tjene spillvaluta en ganske lang og vanskelig prosess. Monstre du kan drepe er på et ganske lavt nivå - adena faller fra dem, henholdsvis, lite.

Steg 2

Når du når nivå 20, og hvis mulig, registrer deg i katakomber og nekropoliser. På disse stedene, forsterkede monstre, som i tillegg til adena gjør det mulig å få eldgamle adena, som også er valutaen for Lineage II-spillet. Det er verdt å huske at en bestemt klasse har sine egne steder for å oppnå adena. Mages best av alt får penger på monstre med svekket magisk beskyttelse; krigere tåler et ganske alvorlig angrep fra monstrene, og derfor er produksjonen av adena på steder med forsterkede monstre mest egnet for dem.

Trinn 3

Samle grupper for jakt på steder der det er forsterkede monstre med et økt antall treffpunkter. Etter døden gjør disse monstrene det ikke bare mulig å fylle mye adena, men også "droppe" verdifulle gjenstander som senere kan selges lønnsomt.

Trinn 4

Når du har nådd høye nivåer og etter å ha utstyrt, ta alle slags oppdrag og fullfør dem. Mange oppdrag i Lineage II gjør det mulig å få verdifulle gjenstander som senere kan selges lønnsomt på spillmarkedet.

Trinn 5

Handle på spillmarkedet. Med en handelsmann, i spillet kan du raskt tjene adena fra bunnen av. Studer markedssituasjonen - Handel i Lineage II-spillmarkedet ligner ganske på det virkelige markedet. Se etter hvor du kan kjøpe noe billigere og selge for mer. Tålmodighet og evnen til å analysere og kontinuerlig overvåke markedet vil tillate deg å tjene en anstendig mengde adena ganske raskt.

Anbefalt: