Hvordan Tegne En Krigsmaskin

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne En Krigsmaskin
Hvordan Tegne En Krigsmaskin

Video: Hvordan Tegne En Krigsmaskin

Video: Hvordan Tegne En Krigsmaskin
Video: Hvordan tegne en blomst 2024, April
Anonim

Ikke hver person har en kunstner. Imidlertid har mange kreative mennesker ofte et ønske om å lage, lage og male spesielt. Menn prøver vanligvis å skildre militært utstyr, for eksempel stridsvogner eller andre kjøretøyer.

Hvordan tegne en krigsmaskin
Hvordan tegne en krigsmaskin

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst tegner du et avlangt trapesform med avrundede hjørner på et stykke papir. I dette tilfellet, slik at den brede delen er på toppen, og den smale delen er på bunnen. Videre, i henhold til prinsippet om en pyramide, på toppen av den resulterende figuren, tegner du en annen avlang trapesform, men av kortere lengde. Forleng undersiden, som er i kontakt med den første trapes, og bøy endene ned. På den, nær venstre kant, tegner du også en tredje form - også en trapes, men nå ikke avlang. Som et resultat bør du ha en tredelt pyramide.

Steg 2

Fyll nå den lengste, nederste, trapesformede med sirkler. Videre bør de mest ekstreme av dem ha en mindre diameter enn de forrige. På den andre trapesformen, på det andre nivået av pyramiden, tegner du et lite rektangel på høyre side, og deretter viser den tredje figuren, toppen av krigsmaskinen, tankens kanon. For å gjøre dette, tegne en halvcirkel fra den venstre enden av trapesen - bunnen av kanonen. Og skildre henne selv i form av et langstrakt rektangel. Deretter tegner du "larven" på tanken, som inkluderer de tidligere tegnede sirkler, samt kjedet som forbinder dem med hverandre. Og legg til tykkelse på den delen som er undersiden av den andre trapesen ved å tegne en fet linje.

Trinn 3

Koble den midtre og øvre trapesen med to korte, rette linjer. På karosseriet til tanken, det vil si midt i den andre trapesen, tegner du et par små rektangulære deler - forskjellige deksler og andre tekniske egenskaper. Tegn en liten avrundet lykt i den fremre delen, og trekk beltene på rektanglet nær høyre side. Mal krigsmaskinen din i kamuflasjegrått eller grønt. Legg også til elementer av militære symboler til tegningen, for eksempel en rød stjerne, modellnavn eller motto.

Anbefalt: