Hvordan Veve Brede Kuler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Veve Brede Kuler
Hvordan Veve Brede Kuler

Video: Hvordan Veve Brede Kuler

Video: Hvordan Veve Brede Kuler
Video: Кулеры для воды AquaWell 2-JX-5, 2-JXC-5 , 2-JXD-5 2024, April
Anonim

Fenichka er et symbol på vennskap og kjærlighet, ført fra det pre-colombianske Amerika, først til Europa, og deretter til Russland. Materialet for fremstilling av dem er alle tilgjengelige midler: tråder, perler, lær, smale strimler av stoff. Det siste alternativet er ideelt for veving av brede armbånd, men i tillegg til materialet er det viktig å velge riktig vevemetode.

Hvordan veve brede kuler
Hvordan veve brede kuler

Bruksanvisning

Trinn 1

For å komme i gang, kutt fem strimler som er ca 50 cm lange og 2 cm brede: rød, gul, grønn, blå, lilla. Hvis stoffet er flosset, syr du over kantene med en søm. I dette tilfellet bør stripene være bredere og lengre. Tilsett 1 cm på hver side, stryke.

Steg 2

Ta stripene i hånden og legg dem i håndflaten i følgende rekkefølge fra venstre til høyre: rød, gul, grønn, blå, lilla. Knyt en knute øverst 10 cm fra kanten, og fest den til stoffet med en pinne. En flettemaskin kan brukes i stedet for stoffet hvis du har en. Fest alle fem stripene med pinner. Plasser stigerørene slik at det er stor nok avstand mellom dem slik at de ikke floker seg.

Trinn 3

Flytt den lilla stripen over den blå og dra den under den grønne. Kast over det gule igjen og løp under det røde, og stram deretter vevingen. Fest den med en pinne på venstre side.

Trinn 4

Ta den blå tråden og kast den over den grønne, strekk den under den gule, deretter over den røde og under den lilla. Stram den vevde raden, og pass på at stripene er tette, ikke krøller eller kommer ut. Klipp til venstre, over den lilla. Prinsippet om å veve slike kuler er på toppen av den ene, under den andre. Hold den i hver rad, flett hele kulen, og la en hale på 10 cm være. Sørg for at det er nok lengde for håndleddets omkrets. Hvis lengden er kort, fortsett vevingen. Hvis alt er bra, knytt en knute på slutten av flettet arbeid.

Trinn 5

For å gjøre kulen enda bredere, bruk 7, 9, et annet merkelig antall striper. I dette tilfellet vil vevingsmetoden endre seg litt, men prinsippet vil være det samme: kast først stripen helt til høyre over den ene, deretter under den andre, og så videre til slutten av raden. Eksperimenter med fargevalgene dine ved å bruke kontrastfarger først og deretter lignende.

Anbefalt: