Hvordan Veve Kuler Fra Blonder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Veve Kuler Fra Blonder
Hvordan Veve Kuler Fra Blonder

Video: Hvordan Veve Kuler Fra Blonder

Video: Hvordan Veve Kuler Fra Blonder
Video: Как установить бутыль воды в кулер с нижней загрузкой 2024, April
Anonim

Kuler er for tiden populære smykker som kan bli en original gave til en elsket. I dag er det mange teknikker for veving av kuler. Og for fremstilling av denne pyntegjenstanden kan et bredt utvalg av materialer brukes, for eksempel blonder.

Hvordan veve kuler fra blonder
Hvordan veve kuler fra blonder

Det er nødvendig

  • - snørebånd;
  • - pin.

Bruksanvisning

Trinn 1

Beregn lengden på snørene du trenger. Det er ikke vanskelig å gjøre dette: bestem deg for lengden på armbåndet, og multipliser den resulterende figuren med "fire" - dette vil være lengden på blonder. Som regel brukes snørebånd med en lengde på litt mer enn en meter til veving.

Steg 2

Knyt snørebåndene i en felles knute, og la endene være lange nok til å gjøre slips. Bruk deretter en pinne til å feste falsken til sofaen: under veving vil armbåndet ikke vri seg.

Trinn 3

Vev kulene med en diagonal stripe. For å gjøre dette, knytt den mest ekstreme blonder til høyre til blonder på basen, og bind deretter den samme blonder til den andre, deretter til den tredje, og så videre til hver i rekkefølge. Resultatet skal være en diagonal stripe med knuter. Begynn deretter å veve den andre raden, etter samme mønster som i den første raden. Vev kulene til ønsket lengde. Fjern deretter snørebåndene fra pinnen, og flett de gjenværende endene med en pigtail.

Trinn 4

Vil du bringe symmetri til kulene dine? Vev dem deretter til midten på den ovennevnte måten, og begynn deretter å veve fra motsatt side: lag et speilbilde. Resultatet blir to piler. Knyt snørebåndene som møtes i midten med en knute.

Anbefalt: