Hvordan Sy Strikkevarer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sy Strikkevarer
Hvordan Sy Strikkevarer

Video: Hvordan Sy Strikkevarer

Video: Hvordan Sy Strikkevarer
Video: SY DIN EGEN SOMMERKJOLE 2024, Kan
Anonim

Når du går sammen med strikkede deler, er det nødvendig å utføre spesielle elastiske sømmer slik at produktet ikke brytes i sømmen når det trekkes. Sømmene varierer avhengig av retningen til mønsteret i arbeidsemnene som sys.

Hvordan sy strikkevarer
Hvordan sy strikkevarer

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du syr strikkede deler, må du dampe, tørke og legge dem med forsiden opp på en flat overflate. For å koble sammen delene, bruk de samme trådene som i det strikkede produktet.

Steg 2

For horisontale sømmer (for eksempel for å sy deler langs skulderlinjen), ta en løkke av gangen på hver del med nålen. I dette tilfellet må du ikke ta tak i kantløkkene, men de som er umiddelbart etter dem. Trekk i tråden omtrent hver 2. centimeter, men ikke trekk for stramt for å holde sømmen elastisk. Ta tak i løkken helt, det vil si begge deler av den (to tråder).

Trinn 3

Det blir også laget en horisontal søm hvis du legger skulderløkkene på hjelpestrikkepinnene. En slik søm vil være mindre merkbar og mer nøyaktig. Med nålen ta to løkker fra den ene delen, trekk i tråden, ta to løkker fra den andre delen, mens du fjerner de fangede løkkene fra strikkepinnene. Trekk opp tråden regelmessig, og rett ut sømmen med fingrene.

Trinn 4

Vertikale sømmer lages for eksempel når du syr sidene på ryggen og fronten. Ta tak i såret mellom kanten og neste løkke med en nål, trekk i tråden og gjenta den samme på den andre delen. Trekk opp tråden annenhver centimeter.

Trinn 5

Når du syr i ermene, må du koble deler med forskjellige strikkeoppskrifter: den ene delen vil ligge vannrett, den andre loddrett. Rett inn midten av den utbredte delen av ermet med skuldersømmen, fest den midlertidig sammen med en pinne. Ta tak i neste sløyfe etter ermen, og på baksiden og foran - brosjen mellom hylsen og neste sløyfe. Stram tråden regelmessig og vær forsiktig så du ikke justerer feil. Hvis du ser at hylseslyngene begynner å skifte i forhold til hoveddelene, hopper du over en sløyfe.

Trinn 6

Du kan også koble strikkede deler på en symaskin, men sørg for å bruke en overlock eller strikkesøm for å opprettholde sømens elastisitet.

Anbefalt: