Hvordan Forbedre Bildekvaliteten

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forbedre Bildekvaliteten
Hvordan Forbedre Bildekvaliteten

Video: Hvordan Forbedre Bildekvaliteten

Video: Hvordan Forbedre Bildekvaliteten
Video: Philips TV: Hvordan får du god bildekvalitet når du streamer 2024, Kan
Anonim

Hvis du ikke fotograferer på et DSLR-kamera, men på et vanlig digitalkamera, har du sannsynligvis blitt opprørt mer enn en gang fordi kvaliteten på de resulterende bildene ikke er god nok. Rå bilder fra vanlige kameraer viser seg ikke alltid å være av høy kvalitet, men du kan forbedre kvaliteten og utseendet ved hjelp av grafikkredigeringsprogrammet Adobe Photoshop. Det er flere måter å forbedre kvaliteten på et bilde, og du kan velge det mest praktiske og passende for deg selv.

Hvordan forbedre bildekvaliteten
Hvordan forbedre bildekvaliteten

Bruksanvisning

Trinn 1

Den første måten er overlegg. Last et bilde i Photoshop, og dupliser deretter hovedlaget (Duplicate Layer), og bruk et Gaussian Blur-filter med en uskarphedsradius på 3-5 piksler på det kopierte laget. Du finner dette filteret i menyen Filter -> Blur.

Steg 2

Etter å ha brukt en liten uskarphet på kopien av laget, endrer du blandemodus for lagene (Blending Mode) til Overlay (overlay). Reduser lagets opasitet til 60%, slå sammen lagene og hold bildet lysere og vakrere.

Trinn 3

Følgende kvalitetskorrigeringsmetode har fungert bra for redigering av svart-hvitt-fotografier. Legg et svart-hvitt bilde i programmet, og velg deretter avsnittet Justeringer -> Gradient Map i Image-menyen. Ved å bruke en gradering på bildet ditt, vil du se at dets klarhet og metning er forbedret betydelig.

Trinn 4

Den vanligste måten å korrigere bildekvaliteten på er nivåer eller nivåer. For å korrigere et bilde ved hjelp av nivåer, åpne Image-menyen og velg Nivå-elementet i delen Justeringer.

Trinn 5

Du kan også ringe nivåvinduet ved å trykke på tastekombinasjonen Ctrl + L. Endre posisjonen til glidebryterne i innstillingsvinduet som vises til du er fornøyd med resultatet. Se hvordan visningen av bildet endres ved å merke av i Forhåndsvisning-elementet.

Trinn 6

Du kan også forbedre kvaliteten på et bilde i kurveseksjonen, som du, i likhet med verktøyene beskrevet ovenfor, kan finne i menyen Bilde -> Justeringer. Juster posisjonen til kurven på grafen med musen og oppnå den beste bildekvaliteten.

Anbefalt: