DIY Oppbevaringsboks

DIY Oppbevaringsboks
DIY Oppbevaringsboks

Video: DIY Oppbevaringsboks

Video: DIY Oppbevaringsboks
Video: DIY: Oppbevaring i Klesshenger 2024, Kan
Anonim

Kjøper du fremdeles pappesker til oppbevaring av klær bare fordi de er fargerike og hjelper til med å ordne ting pent i skapet? I stedet for å bruke hundrevis av rubler på papp, kan du lage en selv.

DIY oppbevaringsboks
DIY oppbevaringsboks

Forresten, det er bedre å lage en boks for lagring av ting, inkludert undertøy, med egne hender, også fordi du kan velge den nøyaktige størrelsen på håndverket til stativet eller garderoben din. Dermed vil plassen i skapet brukes med maksimal effektivitet.

pappeske, lyst stoff (chintz, sateng, lin), lim (PVA, Moment osv. er egnet, instruksjonene som sier at de anbefales av produsenten for papir, papp, stoff), saks, limbørste, en linjal.

Selvfølgelig kan du kjøpe hard papp og lage en boks selv, men det er billigere å be om en boks i hvilken som helst dagligvarebutikk eller varehus. Ofte vises de rett og slett i nærheten av kassen, slik at de som ønsker kan ta med kasser for flytting eller håndverk.

1. Sy de to håndtakene til esken. Bredden på de ferdige håndtakene skal være minst 1,5-2 cm, lengden er omtrent det dobbelte avstanden mellom festepunktene til håndtakene. Blanket for håndtaket skal være 4 ganger bredden på det ferdige håndtaket (dvs. 6-8 cm). Hvis du ikke har lyst til å sy penner, kan du plukke opp en bred, tett flette.

2. Klipp av de øverste klaffene på esken. Skjær om nødvendig noen centimeter fra toppen av papp.

3. Marker stedet for håndtakene på de to motsatte sidene av esken. Bruk skarpe sakser eller kniver til å kutte hullene for å feste håndtakene. Lengden på hullet til håndtakene skal være ca 3-5 mm større enn bredden på håndtaket, bredden - ca 3-5 mm.

ящик=
ящик=

4. Dekk utsiden av esken med en klut. Påfør et godt lim på overflaten av esken. Stopp stoffet i skjøtene (for å gi inntrykk av at det er en skjult søm) og lim det spesielt forsiktig.

5. Lag spalter i stoffet der bokshåndtakene skal være. Sett håndtakene i sporene og lim dem fra innsiden. Masker stedet der de er limt med biter av tynn papp.

6. Lim stoffet fra innsiden av esken.

Anbefalt: