Cissus, Mulige Voksende Problemer

Innholdsfortegnelse:

Cissus, Mulige Voksende Problemer
Cissus, Mulige Voksende Problemer

Video: Cissus, Mulige Voksende Problemer

Video: Cissus, Mulige Voksende Problemer
Video: Cissus Adenopoda Repot u0026 Cissus Discolor, ....... Мой уход 2024, Kan
Anonim

Cissus tilhører de innendørs planter som ikke forårsaker problemer i stell. Det er heller en plante for "late". Curly Cissus vil se vakker ut i en hengende gryte, eller den kan kjøres opp en behagelig støtte.

Cissus, mulige voksende problemer
Cissus, mulige voksende problemer

Bruksanvisning

Trinn 1

Cissus vil tilpasse seg å bo innendørs, hvor direkte sollys vil være utilgjengelig for ham. Den tåler til og med full skygge, selv om veksten av planten vil avta noe. Dette anlegget er ideelt for uoppvarmede rom, rom eller korridorer med moderat temperatur og god ventilasjon.

Når temperaturen stiger eller sentralvarmen slås på, må den sprøytes.

Brune flekker på bladene og faller av indikerer at det er for mye sollys.

Steg 2

Jorden skal holdes fuktig i vekstperioden. Men du må la komposten tørke ut mellom vanningene. Selv om du ved et uhell tørker ut planten, vil den komme til liv igjen. Hvis cissus "helles", vil rotrot bli gitt. Hvis temperaturen er for lav, visner cissusbladene, årsaken til tapet av blader er "kjærligheten" til vanning.

Trinn 3

Om sommeren blir cissus matet annenhver uke. Om vinteren - flere ganger. For toppdressing brukes flytende gjødsel for løvplanter, for eksempel uniflorvekst. Hvis planten er underernært, vil den vokse sakte og miste glansen på bladene.

Trinn 4

I et tørt og tett rom kan en edderkoppmidd angripe cissus. Dette vil umiddelbart merkes av deformerte og gulnede blader. I sjeldne tilfeller smitter planten bladlus og melblomst.

Trinn 5

Når den "vokser ut av potten", blir cissus transplantert. I store prøver er det nok å erstatte matjorda til en dybde på 5-8 cm. Med riktig pleie vil cissus bli en langlever i huset.

Anbefalt: