Hvordan Komme Inn På Annonser

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Inn På Annonser
Hvordan Komme Inn På Annonser

Video: Hvordan Komme Inn På Annonser

Video: Hvordan Komme Inn På Annonser
Video: Utlendingsguide: Hvordan komme inn på utesteder 2024, Kan
Anonim

For å komme i reklame, må du ha både et skuespillertalent og et ekstraordinært talent for selvreklame. Ikke tro at det å gå rundt Mosfilm eller Ostankino er en reell sjanse til å komme på TV eller på kino. Det krever mye hardt arbeid for å bli lagt merke til.

Hvordan komme inn på annonser
Hvordan komme inn på annonser

Bruksanvisning

Trinn 1

Registrer deg i alle aktørdatabaser du kan finne. Ikke begrens deg bare til elektroniske databaser, besøk modellerings- og reklamebyråer, de vedlikeholder sine egne databaser, som de ikke deler med noen.

Steg 2

Prøv å gjøre undersøkelsen din (online eller trykt) så informativ som mulig. Angi alt om ditt utseende, dine ferdigheter, liste opp alle filmer og videoer du allerede har spilt i (hvis du har en slik erfaring) - dette vil øke sjansene dine for å bli en karakter i en kommersiell eller til og med en fullfilm.

Trinn 3

Legg ut bare profesjonelle bilder av høy kvalitet. Ingen vil vurdere en kandidats søknadsskjema med bilder av telefonkvalitet. Amatørbilder er akseptable hvis skytingen ble utført av en profesjonell. I tillegg bør fotografiene være forskjellige, ifølge dem skal castinglederen ikke bare se kandidatens fotogenisitet, men også hans rolle og kreative potensiale.

Trinn 4

Sørg for å delta på skuespillerkurs, få erfaring, forbedre deg.

Trinn 5

Og, selvfølgelig, gå til auditions. Selv om du ikke umiddelbart kommer inn i videoen, vil du få uvurderlig erfaring i bestått rollebesetning, lære å vise deg fra den fordelaktige siden. Og fortvil ikke i noe tilfelle, du er ikke heldig nå - du vil definitivt være heldig senere!

Anbefalt: