Hva Er En Kjærlighetsformulering

Innholdsfortegnelse:

Hva Er En Kjærlighetsformulering
Hva Er En Kjærlighetsformulering

Video: Hva Er En Kjærlighetsformulering

Video: Hva Er En Kjærlighetsformulering
Video: 🅚 musikk slapper av hekseri "Fra hjerte til hjerte" kjærlighetsappell, magiske runer, asmr 2024, April
Anonim

Mange mennesker er kjent med en så akutt følelse av å bli forelsket at de vil binde sin elskede til seg selv på alle mulige måter. Nå mer enn noen gang har tjenestene til magikere, spåmenn, synske og andre magiske figurer blitt populære. Så er det mulig å trollbinde en elsker for deg selv og leve lykkelig etterpå med ham?

Kjærlighetsforandringer endrer livet til både menn og kvinner irreversibelt
Kjærlighetsforandringer endrer livet til både menn og kvinner irreversibelt

Populær visdom sier: "I kjærlighet og krig er alle midler gode." Noen kvinner, og menn også, tar dette uttrykket bokstavelig og forsømmer ikke noen metoder i kampen for hjertet til den personen de liker. Ofte henvender de seg til en spesialist innen magi for at han skal få en kjærlighetsformulering til en elsket.

Hva er effekten av en kjærlighetsformulering?

Faktisk er en kjærlighetsformel ikke annet enn skade. Døm selv, for som et resultat av et ritual utført av en person med viss kunnskap innen det overnaturlige, blir den forheksede viljen fullstendig undertrykt. Samtidig blir ikke hans ønsker, mål og planer for det fremtidige livet tatt i betraktning - nei, en tredjepartsintensjon pålegges ham å være sammen med kunden til kjærlighetsformen.

Det hender at en kjærlighetsformel ikke fungerer. Dette kan skyldes ulike forhold. Til slutt var tryllekunstneren som utførte ritualet kanskje ikke så sterk som han hevdet å være. Eller objektet til en kjærlighetsformulering har en kraftig ugjennomtrengelig beskyttelse mot påvirkninger utenfor - medfødt eller ervervet. I dette tilfellet forblir alt som det er, men det er mulig at alle slags problemer vil komme på kunden til kjærlighetsformen - når alt kommer til alt må du betale for enhver inngripen i arbeidet med høyere krefter.

Og hvis kjærlighetsformen fungerte bra?

Hvis kjærlighetsformen fungerte, så er alt i begynnelsen akkurat som i et eventyr. Det forheksede blikket på kunden til kjærlighetsformen med kjærlige øyne, følger ham med en hale og søker å tilbringe hvert ledige minutt med sin nye elsker. Noen ganger virker holdningsendringer helt unaturlige - for eksempel løper en mann forsiktig inn i et forhold med en uattraktiv kvinne eldre enn seg selv, som han bare i går følte bare misliker for. Ofte forlater han ofte familien med en skandale der en vakker kone og elskede barn venter på ham.

Det blir bare verre lenger. Oftest har gjenstanden for en kjærlighetsformel mange sykdommer; ofte begynner han å drikke, virksomheten hans kollapser, og generelt kriser det inn i alle livssfærer. Og det verste er at kunden til kjærlighetsformen ikke virkelig elsket denne personen, og kjærlighetsformelen bare var et øyeblikk. I dette tilfellet forfølger den forheksede direkte sin elskede, selv om han gjerne vil bli kvitt ham allerede; begge lider.

Mange sterke hekser og magikere, av grunnleggende årsaker, driver ikke kjærlighetsformuleringer. Det smertefulle ønsket om objektet til en kjærlighetsformulering til kunden er ikke kjærlighet, og hun vil aldri gjøre et lykkelig par. I intet tilfelle skal du ikke ødelegge livet ditt og livet til din kjære - ikke la deg elske!

Anbefalt: