Hvordan Fjerne En Kjærlighetsformulering Fra Deg Selv

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne En Kjærlighetsformulering Fra Deg Selv
Hvordan Fjerne En Kjærlighetsformulering Fra Deg Selv

Video: Hvordan Fjerne En Kjærlighetsformulering Fra Deg Selv

Video: Hvordan Fjerne En Kjærlighetsformulering Fra Deg Selv
Video: 🅚 На страсть, обряд языческий, огненный - любовная магия, просто посмотри 2024, Kan
Anonim

Ritualet med kjærlighetsspell går ikke uten å etterlate seg spor. I tillegg til tiltrekning og kjærlighet til kunden til seremonien, er det en rekke atferdsmessige tegn som man kan forstå at en person har blitt "bortskjemt". I alle fall, hvis det er mistanke om en slik negativ innvirkning fra utsiden, ikke skynd deg til konklusjoner, bare en erfaren tryllekunstner kan bekrefte tilstedeværelsen av en kjærlighetsformel.

Hvordan fjerne en kjærlighetsformulering fra deg selv
Hvordan fjerne en kjærlighetsformulering fra deg selv

Hvordan forstå at det er blitt gjort en kjærlighetsformulering på deg

Det er en rekke tegn som du kan bestemme tilstedeværelsen av en kjærlighetsformel. En slik påvirkning er ikke en normal tilstand for en person, den bryter hans vilje. Innvendig er det som regel en konstant konfrontasjon, og det er ingen forståelse av denne eller den andre handlingen.

Den "forheksede" er stadig på randen: enten i en svært overspent tilstand, eller i en depressiv tilstand. Dette påvirker fysisk helse, kroppen tåler ikke slike endringer og belastninger, skadelige sykdommer utvikler seg. En person blir faktisk indoktrinert med et pålagt program, de ser eller hører ingenting rundt seg, de som er nær ham har ikke lenger autoritet. Han blir stadig tiltrukket av én person, den som brakte kjærlighetsformelen. Selv om det tidligere "jeg" prøver å kjempe, komme tilbake til en normal livsstil, til en familie - ingenting kommer ut av det, oppfyller den forheksede viljen til en ny lidenskap. En person blir antydelig, fra fortvilelse får han besøk av selvmordstanker. Alt som ikke er knyttet til hans nye kjærlighet gir ikke lenger mening.

Fant ukjente ting kan være en kilde til kjærlighetsformulering - "fôr". Vanligvis er "fôr" plassert under døren til en boligbygning eller i lommene til en person, oftest er det stearinlys, fyrstikker, nåler, jord, valmuefrø.

Hvis du ikke har hatt å gjøre med slike ting før, bør deres tilstedeværelse varsle deg. Kjærlighet stave kan gjøres fra et bilde eller ved hjelp av mat og drikke.

Hvordan fjerne en kjærlighetsformulering fra deg selv

Det er motstand mot enhver kjærlighetsformulering. Det er mange trygge ord og sterke staver for å fjerne kjærlighetsformuleringer. Mennesker med sterk vilje og stort ønske kan fjerne en kjærlighetsformel alene. Under den magiske innflytelsen er det nødvendig å føle en følelse av virkelighet og kontroll over seg selv. I tillegg er det nødvendig å tydelig definere hvem som gjorde det "tørre" og mot hvem du skal handle.

Det første du må gjøre er å vurdere situasjonen. Forstå hvordan det skjedde med deg og om du vil endre noe.

Vær alene med deg selv, ta en tur, ta en ferie og slå av telefonene. Stopp alle kontakter med din lidenskap, ikke flere samtaler og nylige møter. Husk at neste møte vil føre alt til det opprinnelige nivået. Bli kvitt absolutt alle ting som kan ligne et forhold: personlige ting, gaver, telefonnumre. Angre ikke på å bli kvitt dyre ting, ingenting skal vekke minner.

Deretter må du gjenopprette vitaliteten. Gå for jogging, trening, yoga vil ideelt sett fylle opp balansen. Vær oftere i naturen, pust frisk luft. Vandring med badekar og dousing med kaldt vann, rett med hodet, er nyttig. Lag en hobby for deg selv.

Dagen din skal planlegges i minuttet, slik at du ikke har tid til unødvendige tanker og minner, prioritere. Gå til kirken, be, tenn lys.

Målet ditt er å endre verdensfølelsen. Hvis du ikke føler deg bedre innen en måned, må du søke hjelp til å fjerne en kjærlighetsformel fra en erfaren mester.

Anbefalt: