Hvordan Få Energi Fra Trær

Hvordan Få Energi Fra Trær
Hvordan Få Energi Fra Trær

Video: Hvordan Få Energi Fra Trær

Video: Hvordan Få Energi Fra Trær
Video: Energi - Fra Kunnskapsfilm.no 2024, April
Anonim

Det har lenge vært kjent at du kan få positiv energi fra trær. Men ikke alle vet hvordan man gjør dette. Det bør også tas i betraktning at ikke alle tre kan brukes som giver. De gamle kelterne hadde hemmelig kunnskap om trær som har kommet ned til oss.

Hvordan få energi fra trær
Hvordan få energi fra trær

Donortrær og vampyrer

Først må du finne ut hvilke trær som kan lade en person med positiv energi. Furu, sedertre, eik, bjørk, lind, lønn, viburnum, akasie, samt alle frukttrær regnes som givere. De normaliserer blodtrykket, behandler forkjølelse, toner opp. Det er bedre for kvinner å mate av akasie, lind, viburnum, menn - på lønn og eik.

Trær som poppel, osp, gran betraktes som vampyrer, dvs. absorbere energi. Men de er i stand til å ta bort ikke bare positiv, men også negativ energi, så med deres hjelp kan du for eksempel bli kvitt stress. Men etter det må du lade opp fra givertreet.

Noen trær er nøytrale i seg selv, men for en person kan de bli en giver, for en annen - en vampyr.

For å finne ut hvordan treet vil påvirke deg, må du ta håndflaten din på kort avstand og lytte til opplevelsene. Hvis det dukker opp varme, er treet en giver, hvis det er kaldt, så en vampyr.

Lading fra et tre

Planter er mest energisk sterke tidlig på morgenen.

Hvis du er deprimert eller syk, må du nærme deg treet fra sør for å fylle på energi. Først berører du den med pannen, klemmer den med håndflatene, ber om hjelp og lener deg med hele kroppen.

при=
при=

Hvis du er overspent og nervøs, må du nærme deg treet fra nord for å roe deg ned. Stå med ryggen mot den, senk armene og berør håndflatene til kofferten.

чтобы=
чтобы=

En økt kan vare i 5-10 minutter til du føler deg lett, søvnig eller noe annet. For hver person kan energisk lading manifestere seg på sin egen måte.

Etter det må du takke treet mentalt og si farvel til det.

Anbefalt: