Hvordan Lage En Forlovet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Forlovet
Hvordan Lage En Forlovet

Video: Hvordan Lage En Forlovet

Video: Hvordan Lage En Forlovet
Video: Det kunne vært verre | Trond hjelper Bibbi med hormonsprøyter | discovery+ Norge 2024, April
Anonim

Hvilke av jentene var ikke interessert i fremtiden, som ikke drømte om å se sin fremtidige ektemann i en drøm ved hjelp av spå fortelling? Den forlovede lages oftest i juletider etter jul, men du kan også prøve for eksempel rett i natt …

Hvordan lage en forlovet
Hvordan lage en forlovet

Bruksanvisning

Trinn 1

Nå blir folk mindre overtroiske, men bestemoren din vil sannsynligvis fortelle deg at hun i ungdommen var glad i å fortelle om sin forlovede mommer. Så prøv det også, hva om alt går i oppfyllelse? Før du legger deg, legg fire kort av konger av alle striper under sengen og si: "Den forlovede er en forkledd, drøm meg i en drøm." Og da skal brudgommen din vises for deg i en drøm i form av en konge.

Steg 2

Ta et vanlig glass med flat bunn uten tegninger, hell litt vann i det og senk gifteringen i midten. I lang tid, se nøye inn i midten av den senkede ringen gjennom vannet.

Trinn 3

Sett deg ved vinduet i rommet og lytt nøye. Vent til alle legger seg og si: "Den forlovede, mommeren, kjør forbi vinduet mitt." Etter en viss tid kan du bedømme hva du har hørt. Hvis det ropes av støyende mennesker utenfor vinduet, er du skjebnebestemt til å ha et morsomt og bekymringsløst liv. Og hvis det er stille utenfor vinduet, vil du sannsynligvis få den stakkars brudgommen.

Trinn 4

Pårørende eller en nær venn kan hjelpe deg med å fortelle formuer på din forlovede.

Du trenger ikke å være til stede, men gå til neste rom for å overnatte. Nøyaktig ved midnatt bør fortelleren låse deg med ordene: "Den forlovede mommeren, kom for å låse opp svigerdatteren din, for å hjelpe deg med trelldom." Den som kommer etter nøkkelen i en drøm, blir din forlovede.

Trinn 5

Det er utallige spådommer, du kan kjøpe passende litteratur og velge det mest akseptable og interessante alternativet for deg selv. Det viktigste er å huske at i henhold til din tro vil du bli belønnet. Tro, ønske og drømme, og den forlovede vises først i en drøm, og deretter i det virkelige liv.

Anbefalt: