Hvordan Forbedre Bass

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forbedre Bass
Hvordan Forbedre Bass

Video: Hvordan Forbedre Bass

Video: Hvordan Forbedre Bass
Video: Easy Bass Guitar Chords for Beginners 2024, April
Anonim

Hvis du er glad i støyende diskoteker eller bare elsker god bassakustikk og ønsker å forbedre lydkvaliteten til hjemmemusikken din, bør du se på måter å forbedre bassen på. Det er mange av dem, og hver er god på sin egen måte.

Hvordan forbedre bass
Hvordan forbedre bass

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem deg for hvilken type bass du vil ha. Hvis du vil ha nattklubblignende bass, plasserer du bare høyttalere i hvert hjørne av rommet i et kryss og tvers mønster. I dette tilfellet vil mye avhenge av kvaliteten på høyttalerne selv.

Steg 2

Finn stereoanlegget du trenger. Alt fra treet som høyttaleren er plassert i til lederkablene, påvirker hvordan høyttalerne dine høres ut og kvaliteten de kan levere bass.

Trinn 3

Match høyttalere til rommet ditt. Hvis stereoanlegget er installert i et stort rom, er det bedre å gi preferanse til store, men mindre "rene" høyttalere enn til små, men med live lyd, siden all sjarmen til slike enheter vil gå tapt i et stort rom.

Trinn 4

Plasser høyttalerne riktig. Hvis rommet ditt ikke er perfekt kvadratisk eller rektangulært, og kryss-tverrsystemet ikke fungerer for deg, bruk prøving og feiling for å finne ut hvor lyden fungerer best.

Trinn 5

Kjøp en kraftig subwoofer separat. Kanskje dette er hoveddelen av bassen din. Det er han som skaper følelsen av at musikken lever og virkelig beveger seg i rommet. Myten om at det ikke er noen forskjell mellom en og to subwoofere er absolutt ikke sant. Få to subs, plasser dem på hver sin side av rommet og føl rommet blir lite for musikk.

Trinn 6

Kjøp spesialstativer for optimal plassering. Hvis du står overfor problemet med at du rett og slett ikke har noe sted å plassere en høyttaler eller sub, kan du kjøpe spesielle stativer som du også kan justere i høyden, noe som igjen vil ha en positiv effekt på lyden. De er relativt billige og kommer tydeligvis ikke i veien for deg.

Anbefalt: