Hvordan Tegne En Mandala

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne En Mandala
Hvordan Tegne En Mandala

Video: Hvordan Tegne En Mandala

Video: Hvordan Tegne En Mandala
Video: How to draw a flower of life mandala | Full video 2024, Kan
Anonim

Oversatt fra sanskrit betyr mandala en hellig sirkel. Blant buddhister betraktes mandala som sfære av guddommelig bolig og brukes i meditasjon. I tillegg hjelper tegning av mandalaer til å forstå deg selv, konsentrere deg om dine ønsker og oppnå trygghet.

Hvordan tegne en mandala
Hvordan tegne en mandala

Det er nødvendig

  • ark hvitt papir
  • kompass
  • Hersker
  • maling
  • markører
  • fargeblyanter
  • fargestifter

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn først et rolig og rolig sted der ingen vil distrahere deg, og du kan fordype deg i den kreative prosessen. Det vil ta deg 1-2 timer i gjennomsnitt å lage en mandala. Ta deg god tid å tegne en mandala er ikke så fysisk som den er åndelig. For å skape en avslappende atmosfære kan du tenne røkelse og spille myk musikk.

Bilde
Bilde

Steg 2

Ta et stykke papir og tegn en sirkel med ønsket diameter ved hjelp av et kompass. Dette er grunnlaget for vår fremtidige mandala. Ved hjelp av en linjal, del sirkelen i 4-24 segmenter, og trekk linjer gjennom midten. Tegn mindre sirkler inne i hovedsirkelen. Du vil ende opp med noe som et edderkoppnett eller nett.

Bilde
Bilde

Trinn 3

Når grunnstrukturen er klar, kan du gå videre til å fylle mandalaen med blomster og former. Lukk øynene og forestill deg hvilke farger du vil observere i mandalaen din, hvilke nyanser, i hvilken kombinasjon. Du bør imidlertid ikke tenke på lenge, blomsterens energi vil selv strømme ut på papiret fra bevisstheten din. Hvis ingenting kommer til å tenke - bare fyll mandalaen med geometriske former, symboler - underbevisstheten tar over alt arbeidet og tegningen blir dannet av seg selv.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Når du maler mandalaen, fokuser på den valgte fargen, føl energien. Reflektere over hvilke farger du liker best nå, hva som er frastøtende. Tegn ikke med hendene, men med din sjel.

Bilde
Bilde

Trinn 5

Den ferdige mandalaen kan henges over sengen, plasseres på bordet - plasseres på et sted hvor du er i fred og ro, der energien din råder. Se på mandalaen - og de positive følelsene du legger i den når du lager den, vil inspirere og gi deg næring.

Anbefalt: