Hvordan Strikke I En Sirkel

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Strikke I En Sirkel
Hvordan Strikke I En Sirkel

Video: Hvordan Strikke I En Sirkel

Video: Hvordan Strikke I En Sirkel
Video: Sandnes Garn - Hvordan strikke halvpatent 2024, Kan
Anonim

Tidligere ble det bare laget små ting ved å strikke i en sirkel: votter, sokker, hansker. Nylig har mange strikkere eksperimentert og skapt større klær på denne måten: gensere, skjørt. De er enkle å forstå, fordi det ikke er så lett å sy sammenkoblede halvdeler til en eneste ting. I dag skal vi lære å strikke i en sirkel, uansett hva du bestemmer deg for å strikke på denne måten: et skjørt eller en vanlig sokk - strikkemekanismen er likevel den samme. For å strikke trenger du en garnkule og 5 strikkepinner. Så la oss komme i gang! Følg våre trinnvise instruksjoner.

Hvordan strikke i en sirkel
Hvordan strikke i en sirkel

Bruksanvisning

Trinn 1

Brett to strikkepinner sammen og kast så mange masker du trenger. Det er bedre å ringe inn et slikt nummer at antall løkker kan deles med 4, fordi du skal strikke på 4 strikkepinner, og det vil være bedre om antall løkker på disse strikkepinnene er like.

Steg 2

Etter settet med løkker, trekk ut en strikkepinne, alle løkkene skal forbli på samme strikkepinne. Vi trengte den andre strikkepinnen slik at de sløyfede løkkene var frie og ikke tett sammen når du skrev.

Trinn 3

Strikk første pinne med strikkemasker, og fordel dem over 4 strikkepinner. La oss si at du har totalt 20 masker. Etter å ha strikket 5 løkker, ta 2. strikkepinne og strikk 5 løkker på den, strikk 5 løkker på 3. strikkepinne.

Trinn 4

Strikk de siste fem maskene med den fjerde strikkepinnen. Dermed bør du ha 4 strikkepinner, 5 masker hver. Den femte strikkepinnen forblir ledig, vi trenger den for å strikke den andre og påfølgende rad.

Trinn 5

Kombiner strikket i en sirkel. For å gjøre dette, ta enden av tråden som var igjen fra settet med løkker, og tråden fra ballen, bind dem sammen i to knop. Ved å gjøre dette vil du koble løkkene på den første og fjerde strikkepinnen. Du har nå en jevn sirkel av løkker.

Trinn 6

Fortsett å strikke med klokka, strikk rundt utsiden av sirkelen. Forsiden av strikketøyet skal være foran deg hele tiden. Strikk lengden du trenger.

Anbefalt: