Hvordan Hekle En Sirkel

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Hekle En Sirkel
Hvordan Hekle En Sirkel

Video: Hvordan Hekle En Sirkel

Video: Hvordan Hekle En Sirkel
Video: Hvordan hekle en magisk sirkel 2024, April
Anonim

Mange heklede gjenstander er laget av individuelle motiver. Det mest populære motivet er en sirkel og alt som strikkes på grunnlag. Å vite hvordan du bare skal strikke enkle masker i en sirkel, kan du strikke for eksempel et teppe.

Hvordan hekle en sirkel
Hvordan hekle en sirkel

Det er nødvendig

  • Bomullstråder "snøfnugg", "iris" eller garus
  • Kroken avhenger av tykkelsen på tråden

Bruksanvisning

Trinn 1

Ta kroken i høyre hånd og ballen til venstre. Legg tråden over venstre hånd og hold den med tommelen og pekefingeren. Lag en startløkke. For å gjøre dette, legg tråden rundt kroken, hold den med tommelen på venstre hånd, ta tak i arbeidstråden med kroken og trekk den gjennom løkken. Stram løkken litt.

Begynnelsen på strikking
Begynnelsen på strikking

Steg 2

Lag et garn over. For å gjøre dette, legg arbeidstråden rundt kroken, trekk den gjennom løkken på kroken. Det viste seg to løkker - den ene henger fra kroken, den andre er på den. Lag noen flere løkker på denne måten.

En kjede lukket i en ring
En kjede lukket i en ring

Trinn 3

Tre kroken gjennom den første løkken i kjedet. Ta en arbeidstråd. Trekk arbeidstråden gjennom begge løkkene uten å hekle. Ringen er nå fullført, lag en kjedesøm. Hekle heklet inn i midten av sirkelen og lag en enkelt hekle. Strikk slike innlegg, snu arbeidet til sirkelen er fullført.

Anbefalt: