Fem Regler For En Vakker Brunfarge

Fem Regler For En Vakker Brunfarge
Fem Regler For En Vakker Brunfarge

Video: Fem Regler For En Vakker Brunfarge

Video: Fem Regler For En Vakker Brunfarge
Video: Классная музыка, Votinbeatz - я б уплыла в океан, сшила б красный сарафан 2024, Kan
Anonim

En vakker jevn brunfarge gir en spesiell sjarm og minner om sommeren i lang tid. For å oppnå et raskt resultat, går jenter i solarium, bruker bronzere eller ligger på strendene i flere timer, og glemmer at en rask effekt ikke alltid er bra for hudens helse. Mange feil kan unngås ved å sole seg ordentlig.

Fem regler for en vakker brunfarge
Fem regler for en vakker brunfarge

Det er anbefalinger og råd fra leger for å besøke solarium. Det bør vurderes inkompatibilitet med soling i en solarium med visse typer hud, tilstedeværelsen av føflekker og inntak av visse medisiner. Hvis vi snakker om naturlig soleksponering, er det fem regler for en vakker brunfarge:

1. Ikke sol deg umiddelbart etter hårfjerning / fotoepilering og rengjøringsprosedyrer (skrubb, peeling osv.). Hudforbrenning eller solbrenthet kan oppstå. Det bør ta minst en dag etter normal hårfjerning eller 3 dager etter fotoepilering og renseprosedyrer.

2. Diffus sol er bedre enn aktiv sol. Direkte sollys i timene med størst solaktivitet (fra 12-00 til 16-00) kan forårsake ondartede hudformasjoner. Bedre å sole seg i den perioden solen er skjult av skyer, og om morgenen / kvelden: før 12-00 og etter 16-00.

3. Bruk en reflekterende overflate for en vakker og jevn brunfarge. Dette kan være spesielle tepper med et belegg som ligner på folie. Den speillagte overflaten av vannet fungerer også som en utmerket refleksjon av solens stråler - sitte på en vannmadrass på grunt dybde og nyt solingen.

4. Fukt huden din med tanning oljer 40 minutter før soleksponering. Oljer i form av spray med et ekstrakt av melon-, drue- og aprikosfrø er effektive.

5. Når du tar en behagelig soling, ikke glem hvilken side solen skinner fra. Siden skuldrene og ryggen brenner raskt, begynn å tanne fra føttene - solen skal være på siden av føttene.

Anbefalt: