Hvordan Dempe Trommer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dempe Trommer
Hvordan Dempe Trommer

Video: Hvordan Dempe Trommer

Video: Hvordan Dempe Trommer
Video: Hvordan stemmer jeg mine trommer? 2024, Kan
Anonim

Akustiske trommer, spesielt basstrommer, kan generere øredøvende, foruroligende støy for naboer, spesielt i dårlig lydisolerte oppholdsrom. I stedet for å prøve å spille så stille som mulig, kan du enkelt dempe trommene ved hjelp av materialene for hånden (puter, tepper, varme jakker osv.)

Hvordan dempe trommer
Hvordan dempe trommer

Det er nødvendig

Akustiske trommer, nøkkeltromle, puter, tepper, varme jakker, skumgummi

Bruksanvisning

Trinn 1

Start med bastromma. Skru ut skruene som holder fronten på trommelen mot kroppen ved hjelp av en trommelnøkkel. Flytt den fjernede delen til siden.

Steg 2

Legg puter (eller tepper) inne i trommelen slik at de hviler mot fronten når du bytter den. For å forhindre at de sprer seg inne, forsegler du dem med noe tungt, for eksempel sandsekker.

Trinn 3

Bytt ut den skrudd fremre delen, og fest den med skruene. Sjekk ut den nye trommelyden. Hvis lyden fremdeles er høy for deg, må du putte trommelen til resultatet er tilfredsstillende.

Trinn 4

Det er på tide med skarptrommelen. Dessverre vil demping av det ha en betydelig innvirkning på følelsen og kvaliteten på din praksis.

Trinn 5

Hovedlyden i skarptrommelen er laget av metallbøyler som brytes rundt kroppen. For å dempe lyden, anbefales det å stramme dem mer eller fjerne dem helt.

Trinn 6

Stikk to stykker skumgummi 50 mm tykk inn i kroppen innover, i avstandsstykket til begge lag, slik at de ligger an mot lagene, men la plassen i midten av trommelen være tom. Alternativt kan du kjøpe en Kevlar-pute fra en butikk og montere den på trommelen.

Trinn 7

Hvis du vil, kan du fylle skarptrommelen med puter eller filler, men denne avgjørelsen vil i stor grad påvirke rebound-kraften, noe som vil gjøre det vanskelig for deg å spille på normale trommer i fremtiden. Hvis du leter etter en helt døv tromme, er det bedre å kjøpe en gummiøvingspute fra butikken som simulerer kraften til returen til en ekte tromme.

Anbefalt: