Spådom Med Blomster

Innholdsfortegnelse:

Spådom Med Blomster
Spådom Med Blomster

Video: Spådom Med Blomster

Video: Spådom Med Blomster
Video: Med Blomster I Fang 2024, Kan
Anonim

Allerede i eldgamle tider spådde folk skjebnen til planter. Denne typen spådom kalles blomster. I dag er spådom på en kamille "Elsker - elsker ikke" allment kjent. Du kan imidlertid gjette å bruke andre farger også.

Spådom med blomster
Spådom med blomster

Fortune telling på en solsikke

Plukk en solsikke, gi et ønske og fjern ti frø fra blomsten. Hvis alle frøene er fylt med kjerner inni, vil ønsket snart oppfylle. Hvis du kommer over et tomt frø, vil det oppstå hindringer i drømmenes vei. Hvis to eller flere frø er tomme, vil ikke ønsket bli oppfylt.

Fortune telling on roses

Du trenger tre roser - rødt, hvitt og gult - og granulert sukker. Hell sand på bordet i form av en sirkel, og riv av to kronblader fra hver rose. Formuler tre spørsmål: det første spørsmålet skal handle om følelser (for eksempel "Elsker han meg?"), Det andre - om en karriere eller penger, det tredje - om noe annet emne. Still mentalt det første spørsmålet (om følelser) og kast to røde kronblader høyt over sirkelen.

Hvis begge kronbladene faller og faller i en sirkel, er svaret på spørsmålet ditt ja. Hvis bare ett av kronbladene faller i sirkelen, er svaret "kanskje ja, kanskje ikke." Hvis begge kronbladene faller utenfor sirkelen, er svaret nei. Gjør det samme med gule kronblader, spør om en karriere og med hvite, og still et spørsmål om andre emner.

Spå fortelling på fioler

Plasser en gryte med fioler øverst på sengen din og spør blomstene om spørsmål før du legger deg. Svaret kommer i en drøm.

Spåing

Gå til hagen der morgenfruene vokser og velg de to blomstene du liker best. Kall en av dem "Ja" og den andre "Nei". Se på dem til kvelden. En blomst som lukkes raskere om natten og gir deg svaret på spørsmålet ditt.

Anbefalt: