Skaden Fra En Kjærlighetsformulering

Innholdsfortegnelse:

Skaden Fra En Kjærlighetsformulering
Skaden Fra En Kjærlighetsformulering

Video: Skaden Fra En Kjærlighetsformulering

Video: Skaden Fra En Kjærlighetsformulering
Video: Præludium til visen om skaden 2024, Kan
Anonim

Hva er en kjærlighetsformel og hvilke farer det medfører. Tegn og symptomer på kjærlighetsspell.

Skaden fra en kjærlighetsformulering
Skaden fra en kjærlighetsformulering

Noen ganger i livet er det hendelser som kan snu opp ned på hele fremtiden. Svært ofte forholder de seg til hjertesaker. I øyeblikk som dette kan du gjøre mange dumme feil som du vil angre resten av livet.

Når en elsket forlater eller en familie går i oppløsning, har vi et vilt ønske om å gi alt tilbake. Noen ganger, etter å ha prøvd alle metodene, bestemmer vi oss for å vende oss til andre verdenskrefter.

Mange tyr i slike tilfeller en kjærlighetsformidling, i håp om å løse deres inderlige forhold og stoppe psykiske plager, uten å tenke på hva de gjør og hvordan det da vil påvirke den kjære og seg selv.

Så, hva er en kjærlighetsformulering.

Kjærlighetsspell er en av metodene for magisk innflytelse på visse aspekter av en persons følelser, ved hjelp av spesielle ritualer og konspirasjoner, for å binde objektet til lyst mentalt og fysisk.

Med enkle ord er dette vold mot en annen person ved hjelp av magiske metoder.

Husk at en kjærlighetsformulering er aldri hvit! Uansett begår du en negativ handling, etterfulgt av straff fra høyere makter. Ingen tryllekunstner tar ansvar for det han gjør. Bare du og din kjære vil betale for alle disse handlingene.

Tenk om du trenger det!

Hvis noen gjorde en kjærlighetsformel på dine kjære eller venner, kan du forstå dette med flere tegn.

Tegn på en kjærlighetsformulering:

1. Nervøsitet. En person forstår ubevisst at noe skjer med ham og er nervøs for det.

2. Alvorlig irritabilitet.

3. Sterk sjalusi og mot denne bakgrunnen konstant skandaler. Det var tilfeller av innenlandske forbrytelser.

4. Personen begynner å drikke eller blir narkoman.

5. Mangelfullhet. For eksempel blir en tidligere munter og omgjengelig person tilbaketrukket og sint.

6. Uinteresse. Den forheksede er ikke interessert i noe. Han er kald mot alt bortsett fra gjenstanden for sin falske lidenskap.

I utgangspunktet har kjærlighetsformuleringer en bestemt varighet, og når den slutter, vil du skilles. Ville det ikke vondt mer? Det kan være lettere å komme over bruddet med en gang og finne skjebnen din.

I naturen er det veldig sterke kjærlighetsformuleringer, som kirkegårder og kirkesamfunn, som er gyldige gjennom hele livet. De ligner på en sterk forbannelse. Hvis du bestemmer deg for det, bør du vurdere at du forbannet din kjære. I utgangspunktet blir slike mennesker veldig syke og dør tidlig, men han vil ikke forlate deg hvor som helst.

Tenk på det, trenger du det? Tross alt gjør skjebnen alt av en grunn, og hvis du brøt med noen, vil personen din komme på plass, som en harmonisk union vil opprettes med.

Anbefalt: