Hvordan Tegne Drager

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne Drager
Hvordan Tegne Drager

Video: Hvordan Tegne Drager

Video: Hvordan Tegne Drager
Video: Lær at tegne DRAGER fra fantasien | med Jan Kjær 2024, Kan
Anonim

For å tegne en fantastisk drage er det nødvendig å kombinere bildene av reptiler og flaggermus, og deretter legge til detaljer, for eksempel beinvekster i ansiktet og halen, skarpe klør og skalaer som dekker hele overflaten av kroppen.

Hvordan tegne drager
Hvordan tegne drager

Bruksanvisning

Trinn 1

Del hele dragenes kropp i dens bestanddeler og skildre dem i form av enkle geometriske former. Deretter vil du jobbe med hver av dem, og tegningen vil komme sammen. For den fremtidige torsoen, tegne en langstrakt oval, skildre hodet i form av en egglignende figur, den skarpe delen vil være nesen. Fremhev vekstområdene på for- og bakben.

Steg 2

Koble figurene som tilsvarer hodet og kroppen med linjer, skissere nakken.

Trinn 3

Tegn dragen ansikt. Velg en flat panne som smelter sammen i en skarp nebbformet nese med rovskårne nesebor. Tegn skrå øyne under de markerte pannebuene, trekk vertikale pupiller. Kontur underkjeven. For å gjøre det lettere for deg, forestill deg en krokodille med kort munn.

Trinn 4

Pynt drakens tanker med lange pigger, du kan tegne svømmeformede folder mellom dem. Tegn horn og beinvekster i ansiktet, for eksempel mellom øynene eller på haken.

Trinn 5

Begynn å tegne torso. Tegn store vekterplater på den, fortsett å lage en lang avsmalende hale. Størrelsen skal være lik kroppens lengde. Avslutt halen med beinvekster i forskjellige størrelser.

Trinn 6

Tegn dragenes poter. Vær oppmerksom på at de ikke er plassert under kroppen, men på sidene av kroppen, som hos reptiler, for eksempel krokodiller eller øgler. Velg den sterke toppen av hver pote og tegne artikulasjonene. Fullfør hvert lem med skarpe klør.

Trinn 7

Fullfør bildet med vinger. De stammer fra nivået til dragenes skulderblad, bak de fremre potene. Tegn en ødelagt linje for underarmen. For å gjøre det lettere for deg, se på hvordan fremre lemmer på flaggermus, for eksempel flaggermus, er ordnet. Tegn noen lange stråler som tilsvarer "fingrene" på slutten av byggelinjen. Trekk hudmembranen mellom dem.

Trinn 8

Farg på tegningen. Du kan velge hvilken som helst nyanse for kroppen, det viktigste er å nøye tegne platene, skalaene og kåte vekstene. Bruk en rik gul nyanse for øynene.

Anbefalt: