Hvordan Komme Opp Med Et Bilde

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Opp Med Et Bilde
Hvordan Komme Opp Med Et Bilde

Video: Hvordan Komme Opp Med Et Bilde

Video: Hvordan Komme Opp Med Et Bilde
Video: Ladybug vs Scary Teacher 3D! Chloe og Adrian har en date ?! 2024, Kan
Anonim

For å være i rampelyset må du komme med et bilde som skiller seg ut fra mengden, men ikke fordi det ikke er valgt riktig, eller personen er latterlig, men fordi dette bildet vil bli valgt kompetent og smakfullt. Det er lett å komme med et bilde, men det er vanskelig å forfalske det for deg selv.

Hvordan komme opp med et bilde
Hvordan komme opp med et bilde

Det er nødvendig

Speil, ark, foto fra kleskatalog, penn

Bruksanvisning

Trinn 1

Det første trinnet er å se i speilet og skrive ned fordeler og ulemper med ansiktet og kroppen på et stykke papir.

Steg 2

I en egen kolonne skriver du ned hva du vil fremheve i deg selv, og hva du skal skjule under detaljene om klær og frisyrer.

Trinn 3

Se på en serie bilder som viser sesongens motetrender og velg det du tror passer deg.

Trinn 4

Match disse klesplaggene i garderoben din, samt tilbehør. Skjul for eksempel fulle hofter under rette stripete bukser, legg vekt på en tynn midje med tettsittende bluser, og skjul brede skuldre under en cardigan.

Trinn 5

Vær oppmerksom på ansiktsegenskapene. Med en rund form anbefales det ikke å bruke øreringer i form av ringer, men med en oval eller diamantform vil de se perfekt ut.

Trinn 6

Nå, etter å ha bestemt karaktertrekkene dine, velger du tilbehør. Hvis du vil demonstrere femininitet, velg deretter en liten veske og en brosje. For å skape et bilde av en jente, trenger du perle smykker og øreringer i miniatyrklipp.

Trinn 7

Fullfør utseendet med sko: for elegante damer er dette lavhælte sko. For tenåringer - dette er joggesko, for reisende - sandaler og joggesko.

Anbefalt: