Hvorfor Drømmer Bryllupet?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Drømmer Bryllupet?
Hvorfor Drømmer Bryllupet?

Video: Hvorfor Drømmer Bryllupet?

Video: Hvorfor Drømmer Bryllupet?
Video: Hvorfor tør du ikke følge dine drømmer? 2024, September
Anonim

Til tross for sin positive betydning betyr ikke et drømmebryllup alltid noe godt og lyst. I følge troen til de gamle slaverne, varsler bryllupsseremonien, sett av en kvinnelig representant i en drøm, henne noen sykdommer og ulykker. Men er alt så dystert?

Hvorfor drømmer bryllupet?
Hvorfor drømmer bryllupet?

Visjon om et bryllup i en drøm

Hvis en jente ser på seg selv som gjest på en bryllupsfeiring, venter stor glede henne i nær fremtid. Å se deg selv som et vitne (vitne) i et bryllup lover en rask endring i ditt personlige liv, en ny kjærlighet eller lidenskap. Å forberede seg på et bryllup i en drøm om en jente som skal gifte seg i det virkelige liv, viser mange opplevelser og gjøremål før bryllupet.

Å se deg selv i en hvit brudekjole lover en eldre kvinne en mulig død, og en ung kvinne - kardinal endringer i livet.

Å se ditt eget bryllup i en drøm betyr kommende helseproblemer, så vel som familie- eller familieforhold. Hvis en kvinne drømte at bryllupet hennes ikke fant sted, må hun revurdere sin oppførsel og prøve å unngå impulsive handlinger i virkeligheten, noe som kan føre til en rekke negative konsekvenser.

Å være for sent til et bryllup i en drøm kan bety materielt tap. En drøm med et bryllup, der brudgommen blir tatt fra bruden, antyder behovet for å revidere vennekretsen - det kan være misunnelige mennesker blant dem.

Bryllup i følge populære drømmebøker

I følge Millers drømbok er det å gifte seg i en drøm et ganske godt tegn, som symboliserer en strålende vei ut av en vanskelig situasjon. Hvis du ser en mann i svart i bryllupet ditt, vil ekteskapet i det virkelige liv mislykkes. En lignende visjon om andres bryllup - en kjær kan ha forskjellige helseproblemer.

Hvis du hadde en dårlig drøm med et bryllup, som etterlot deg med negative følelser, om morgenen tre ganger gjentar du "der natten er, det er en drøm."

Hans eget bryllup ifølge Vangas drømmebok varsler et vanskelig valg som må tas i nær fremtid og bestemme løpet av hans fremtidige liv. Å gå en tur i andres bryllup symboliserer et skjebnesvangert bekjentskap i det virkelige liv eller hjelp som dine nærmeste venner eller slektninger snart vil spørre deg om. Gi dem denne hjelpen slik du kan trenge den i fremtiden.

I følge Freud betyr en drøm om et bryllup en stor overraskelse som vil overraske deg veldig og virke tvetydig. Hvis drømmen har gått i oppfyllelse, ta overraskelsen rolig og tenk på den skjulte betydningen - kanskje med hjelpen vil personen fortelle deg noe. I andres bryllup personifiserer ifølge Freuds tolkning gode nyheter om dine nære og kjære mennesker.

Anbefalt: