Hvordan Identifisere En Profetisk Drøm

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Identifisere En Profetisk Drøm
Hvordan Identifisere En Profetisk Drøm

Video: Hvordan Identifisere En Profetisk Drøm

Video: Hvordan Identifisere En Profetisk Drøm
Video: Remy Andre Hornes: En profetisk drøm 2024, April
Anonim

Nesten hver person har hatt profetiske drømmer på en eller annen gang. Men folk forstår vanligvis at en drøm forutsa noe etter det, etter at hendelsen skjedde. Hvordan bestemme at en drøm er profetisk og forstå hvilke hendelser den lover?

Hvordan identifisere en profetisk drøm
Hvordan identifisere en profetisk drøm

Bruksanvisning

Trinn 1

En av de tradisjonelle måtene å tolke drømmer på er bruk av drømmebøker. Denne metoden har både fordeler og ulemper. Den største fordelen er enkelhet - du trenger bare å ta en drømmebok og se hva denne eller den drømmen betyr. Den største ulempen er at folks drømmer, selv om de har en viss likhet, fremdeles er veldig forskjellige. Og tolkningen av drømmer som passer en person er helt uegnet for en annen.

Steg 2

Du bør vite at nesten alle drømmer er profetiske. Det er bare det at i noen, spådommer hendelser viser seg å være veldig levende og minneverdig, men i de fleste drømmer, informasjon om fremtidige hendelser viser seg å være svært tilslørt. For å forutsi nøyaktig hva den kommende dagen lover ved hjelp av drømmer, bør du komponere din egen drømmebok.

Trinn 3

For å lage en drømmebok, må du først begynne å skrive ned drømmene dine. Prøv å gjøre dette om morgenen, når drømmene ennå ikke er slettet fra minnet. Hvis det ikke er tid om morgenen, skriver du ned minst noen få nøkkelord som beskriver drømmen på et stykke papir. Om kvelden, når du har ledig tid, kan du enkelt huske drømmen fra disse notatene og legge den inn i drømmedagboken din.

Trinn 4

På kvelden, noter dagens hendelser i dagboken din og prøv å finne likheter mellom dem og hendelsene i drømmer. Etter hvert vil du begynne å legge merke til at det er visse tilfeldigheter, at en slags drømmeplott mest sannsynlig lover slike og slike hendelser i løpet av dagen. Arbeidet med å lage din drømmebok er ikke for raskt, det krever oppmerksomhet og tålmodighet. Men det er verdt det - etter å ha brukt minst noen måneder på å studere drømmer, vil du få et ganske pålitelig prediksjonsverktøy.

Trinn 5

Når du analyserer drømmer, må du være oppmerksom på lysstyrken. Jo lysere og mer levende drømmen er, desto viktigere er den. De fleste profetiske drømmer forutsier hendelsene den kommende dagen, minst to eller tre av de neste dagene.

Trinn 6

Vær oppmerksom på stemmer i drømmer, de kan gi viktig informasjon. Slike opplysninger skal ikke tro blindt, men det bør tas i betraktning. Du kan besøke bestemte steder i en drøm, hvor du får svar på spørsmålene dine. For å gjøre dette, form en intensjon om å besøke en drømt lærer i en drøm - en god gammel heks, trollmann, fe, munk - velg bildet som inspirerer tillit til deg.

Trinn 7

For å besøke en drømmende lærer, tenk på dette besøket hver gang før du sovner. Det er lite sannsynlig at du kommer til læreren første gang, det tar vanligvis flere uker. Men hvis du ikke glemmer intensjonen din og gir opp, vil alt definitivt ordne seg.

Anbefalt: