Hvilke Bilder Kan Ikke Oppbevares Hjemme

Innholdsfortegnelse:

Hvilke Bilder Kan Ikke Oppbevares Hjemme
Hvilke Bilder Kan Ikke Oppbevares Hjemme

Video: Hvilke Bilder Kan Ikke Oppbevares Hjemme

Video: Hvilke Bilder Kan Ikke Oppbevares Hjemme
Video: Alle mot En 2024, April
Anonim

Bilder er frosne øyeblikk. Bilder holder minner om hyggelige hendelser og mennesker. De kan også fange opp noen vakre gjenstander som du ønsket å fotografere, og for eksempel vise venner og bekjente. Imidlertid kan ikke alle bildene holdes hjemme. Tross alt har et fotografi en viss energi, og det har ikke alltid en positiv effekt på en person og hans liv.

Bilder som ikke kan oppbevares hjemme
Bilder som ikke kan oppbevares hjemme

Ethvert bilde, digitalt eller trykt, inneholder en viss energi, informasjonstrykk, forskjellige følelser. Og ikke alle bilder er egnet til å lagre dem hjemme, i trykt form eller på et nettbrett, datamaskin eller annet digitalt medium. Det er noen bilder som kan ha en ekstremt negativ innvirkning. De er i stand til å tiltrekke seg dårlige hendelser, påvirke humøret. Fra et magisk synspunkt følger det at det generelt er en rekke bilder som er farlige å ha i en leilighet. Hvilke bilder anbefales det å bli kvitt for ikke å få problemer med deg selv eller ditt miljø?

Bilder med dødens energi

Slike fotografier inkluderer ikke bare bilder av avdøde mennesker eller kister. Denne kategorien inkluderer også fotografier av kirkegårder, begravelsesprosessjoner, monumenter og gravsteiner, mennesker som lever på bildet, men i virkeligheten har lenge forlatt denne verden.

Slike bilder tiltrekker dødens energi inn i huset. De kan være grunnen til at både mennesker og dyr blir syke i familien. Slike fotografier har en funksjon til - de tiltrekker seg de dødes sjeler, så vel som forskjellige andre verdenskjente enheter som kan skade alvorlig.

Slike bilder kan ikke henges eller plasseres i leiligheten. Hvis du ikke vil bli kvitt dem, bør de lagres separat fra andre fotografier.

Bortskjemte bilder

Hvis flekker, striper, slitasje vises på bildet, anbefales det å kvitte seg med det. Å holde bilder med sprekker, tårer, krøllete bilder i huset er heller ikke verdt det. Slike fotografier sprer negativ energi rundt seg, de kan tiltrekke seg problemer og feil.

Hvis slike rammer skildrer mennesker / dyr som nå lever, er det en risiko for at de snart blir alvorlig syke. Trollmenn og esoterikere mener at hvis noen flekker eller andre mangler plutselig dukker opp i bildet, kan dette indikere tilstedeværelse av skade, dårlige magiske effekter rettet mot en person, familie eller leilighet / hus.

Spesielle naturbilder

Hjemme kan du ikke lagre fotografier som skildrer sump, ødemark, vindbrudd, forferdelig mørk skogkratt og annet naturlandskap som kan forårsake angst eller bare provosere utseendet til negative tanker, uønskede følelser.

Ifølge tegn antas det at slike fotografier endrer energifeltet til huset / leiligheten, tiltrekker seg negativitet. I tillegg kan de forårsake fattigdom, stadige krangel i familien, ensomhet.

Hvilke bilder kan ikke oppbevares i huset
Hvilke bilder kan ikke oppbevares i huset

Bilder med sterke følelser

For det første gjelder forbudet bilder dominert av negative følelser, som på en eller annen måte skildrer lengsel, sorg, tristhet, angst, depresjon, aggresjon, sinne, sinne og så videre. Slike bilder har dårlig innvirkning på en persons følelsesmessige tilstand. Hvis en person i utgangspunktet har et svakt forsvar, et svekket biofelt, et ustabilt nervesystem, kan et bilde provosere utviklingen av psykiske lidelser.

Bilder av katastrofer og katastrofer

Selvfølgelig kan slike fotografier være veldig dynamiske, levende og uttrykksfulle. Imidlertid har de ikke noe sted i et hus hvor du vil opprettholde harmoni og komfort.

Fotografier som viser gamle eller ødelagte hus, militære operasjoner, naturkatastrofer, forskjellige ulykker og katastrofer fungerer på samme måte som magneter. De tiltrekker sterkt alt som er ille rundt seg. Overtroiske mennesker tror at slike bilder blir årsakene til at lamper ofte brenner ut i en leilighet, eventuelle nødsituasjoner oppstår, utstyr går i stykker og så videre.

Foto med avskårne blomster og felt trær

Slike fotografier bærer igjen det sterke avtrykket fra døden. Du bør heller ikke ha fotografier hjemme av visne blomster, planter, busker, fotografier av døende natur. Slike bilder vil fungere på omtrent samme måte som bilder av avdøde mennesker eller begravelser. For mye negativ energi er konsentrert i dem, som vil forgifte forholdet mellom mennesker, forverre atmosfæren hjemme.

Fotokort med noen gjenstander

Det anbefales ikke å ha bilder i leiligheten som inneholder speil, gamle gjenstander, ting uten par eller ødelagte ting, for eksempel ødelagte retter. Slike bilder kan tiltrekke seg mange problemer og ulykker i en persons liv, og har en dårlig effekt på helse og økonomisk situasjon.

Anbefalt: