Hvilke Ting Kan Ikke Holdes Hjemme

Hvilke Ting Kan Ikke Holdes Hjemme
Hvilke Ting Kan Ikke Holdes Hjemme

Video: Hvilke Ting Kan Ikke Holdes Hjemme

Video: Hvilke Ting Kan Ikke Holdes Hjemme
Video: Forventning eller virkelighet! spill i det virkelige liv! små mareritt 2 i virkeligheten! 2024, April
Anonim

En person prøver hele tiden å omgi seg selv og sine nærmeste med vakre og komfortable ting, og noen vurderer også den energiske effekten av hvert objekt. For eksempel dekorerer dyrefigurer ikke bare interiøret, men beskytter også eieren mot ulykke. Men det er ting som påvirker alle husstandsmedlemmer negativt, noe som fører til fattigdom, krangel og sykdom. Du må bli kvitt dem uten synd.

Hvilke ting kan ikke holdes hjemme
Hvilke ting kan ikke holdes hjemme

Ethvert rotete rom har negativ energi, men det er også individuelle gjenstander som kan forstyrre roen og forårsake ulykke.

En ødelagt kopp kan ikke limes sammen. Dette uttrykket er ikke forgjeves at det er så populært. Rettene symboliserer familieforhold. Hvis en tallerken eller kopp er sprukket, fliset eller på annen måte skadet, må du kaste den umiddelbart. Ellers begynner krangel og uenighet i familien.

Det er ikke mange som er klare til å skille seg ut med gamle ting med en gang. Vanligvis blir de satt av for å bli satt på senere i landet eller friluftsliv. Men klær ligger inaktiv i skapet og akkumulerer negativ energi. Det er spesielt farlig å holde ting med hull, gjennom dem går lykke, velstand og penger.

Det tar mye penger å kjøpe disse artiklene, så det er synd å dele med dem, selv med ødelagte ting. Men disse enhetene, stående på tomgang, tar bort energien til eierne av huset. Dette gjelder også telefoner, datamaskiner og nettbrett som ikke fungerer.

Det er bedre å bli kvitt dem, fordi slike ting kan ødelegge eierenes liv fullstendig. Det er ett tegn til: Hvis gaven ikke ble likt og forårsaket ubehagelige opplevelser, ble den ikke gitt fra et rent hjerte, med ondsinnet hensikt, vil det ikke være noen fordel med den.

Det antas at de tiltrekker seg sykdom til familiemedlemmer. Hvis loaches vokser i huset til en ensom kvinne, vil hun aldri finne lykke og vil alltid være ensom.

Vi må umiddelbart kvitte oss med andre farlige ting: ødelagte speil, bilder som forårsaker ubehag, ikke arbeidstid, gamle kalendere og noen planter: siv, fjærgress og stemorsblomst.

Anbefalt: