Hvordan Oppgradere Fortryllende

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Oppgradere Fortryllende
Hvordan Oppgradere Fortryllende

Video: Hvordan Oppgradere Fortryllende

Video: Hvordan Oppgradere Fortryllende
Video: HVORDAN STÅR JEG OP KL 4:30? OG SÅDAN KAN DU STÅ TIDLIGERE OP... 2024, Kan
Anonim

En av de mest uvanlige evnene i World of Warcraft online er fortryllende. Denne ferdigheten kan være nyttig for absolutt alle karakterer, det vil tillate deg å ha ekstra inntekt i spillet. Hvis du bestemmer deg for å ta denne utviklingsveien, er det du bør gjøre.

Hvordan oppgradere fortryllende
Hvordan oppgradere fortryllende

Bruksanvisning

Trinn 1

Etter å ha fullført alle oppdragene i startlandsbyen, kan du gå til din første hovedstad. Du vil enten ikke kunne lære ferdigheter tidligere på grunn av det lave nivået, eller det vil rett og slett ikke være noen mening fra denne ferdigheten.

Steg 2

Spør vakten hvordan du kommer til nærmeste fortryller og går til ham. Snakk med mesteren og lær den første grunnleggende fortryllelsesferdigheten. Fordelen med dette yrket er at du ikke trenger å laste ned et ekstra yrke for å skaffe reagenser, slik tilfellet er med alkymi, smiing og så videre. Du kan ikke ta det andre yrket i det hele tatt, hvis du ikke vil tette spillet med unødvendige prosesser, eller ta som ekstra inntekt produksjonen av en ressurs som lønnsomt kan selges på auksjonen.

Trinn 3

Begynn å laste ned de første ferdighetene dine: del alle unødvendige gjenstander i komponenter og samle dem for å pumpe fortryllende. Det er best å kjøpe en spesiell trollmannspose med økt kapasitet for gjenstander med magiske egenskaper. Du blir nødt til å bære mange forskjellige små ting, som ellers ville rotet hele ryggsekken.

Trinn 4

Kast fortryllelser på gjenstander som faller ut av monstre. Det fine med yrket er at du ikke trenger å bli distrahert fra hovedyrket ditt - å utjevne karakteren din. Bare samle ting fra fallne krigere og oppgrader dem. Selvfølgelig, opp til 40 nivåer, vil det være lite fornuft fra fortryllelsen, siden nivået på magi fortsatt er for lavt. Men etter at trolldomskompetansen har gått over 225, kan du ikke bare gi deg selv en økning i helse- og våpenmakt, men også begynne å tilby trollmannstjenester til andre spillere.

Trinn 5

Kjøp nye oppgraderingsruller på auksjonen. Ikke begrens deg til standardforbedringene som treningsmesteren har i stort antall. Mange verdifulle forbedringer, spesielt etter nivå 35-45, selges ikke i butikken; de må enten slås ut av fiender alene eller kjøpes.

Trinn 6

Ikke glem å kjøpe oppgraderinger, ikke bare for klassen din. Når du har et komplett sett med forbedringer for alle tegn, kan du alltid tilby tjenestene dine, og igjen pumpe ferdighetene dine og tjene penger.

Anbefalt: